Як купити криптовалюту в Тернополі швидко та надійно? (новини компаній)

Як купити криптовалюту в Тернополі швидко та надійно? (новини компаній)

Для обміну криптовалюти за готівку, банківською картою чи однієї монети на іншу, існує безліч сервісів. І тут ми хочемо Вам запропонувати самий популярний ресурс в Україні — обмінник криптовалют Coin24.com.ua.

Подібно до золота у 1850-их і акцій у 1990-их, здається, що зараз буквально кожен намагається отримати криптовалюту. Такої популярності вони здобули не відразу, їм довелося пройти не через одне гучне падіння та зростання. Насправді, існує кілька причин, через які криптовалюта стала дуже актуальною та затребуваною. Давайте розглянемо основні з них:

  1. Одна з вагомих причин — низькі комісії під час перекладів. На відміну від інших типів грошей або онлайн-платежів, обмінюючи криптовалюти або оплачуючи ними товари/послуги в Інтернеті, з Вас знімуть дуже низьку комісію.
  2. Децентралізація — це означає, що немає жодного контролюючого органу, який може регулювати будь-яку діяльність, пов'язану з криптою.
  3. Немає зв'язку зі світовими урядами та політикою, тобто криптовалюти залишатимуться стабільними навіть під час заворушень у якійсь країні, чого не можна сказати про звичайні гроші.
  4. Потенціал для заробітку. Ви можете заробити, якщо купите крипту за низьким курсом і продасте, коли він виросте.
  5. Використання криптовалюти стає простішим завдяки тому, що все більше онлайн-компаній впроваджують її. Ви можете самі звернути увагу на те, що все більше сайтів починають приймати криптовалюти як оплату, а в майбутньому це стане ще більш поширеним явищем.
  6. Безпека. По суті, криптовалюти — це комп'ютерний код, який захищений шифруванням. Таким чином, їх неможливо підробити і дуже складно вкрасти.
  7. Легкість одержання. Вам не потрібно йти до банку чи іншої фінансової установи, щоб здійснювати обміни звичайних грошей на криптовалюти, достатньо мати будь-який гаджет та підключення до Інтернету. До того ж, існує безліч сервісів, за допомогою яких Ви можете купить криптовалюту в будь-якому іншому місті нашої країни чи світу. 

З такою популярністю і загальним визнанням люди почали все частіше розглядати крипту, як спосіб інвестування або взагалі вважають, що за ними майбутнє. На цій хвилі з'явилося чимало варіантів того, як, де і через які платіжні методи можна було б купити чи продати криптоактиви.

Як купити біткоїн в Тернополі?

Для обміну криптовалюти за готівку, банківською картою чи однієї монети на іншу, існує безліч сервісів. І тут ми хочемо Вам запропонувати самий популярний ресурс в Україні — обмінник криптовалют Coin24.com.ua. Цей сервіс працює на території нашої країни з 2018 року та завоював довіру не одного десятка, сотні та навіть тисяч клієнтів. Свою популярність, надійність і відмінну репутацію ресурс підтверджує безліччю позитивних відгуків від задоволених клієнтів на різних майданчиках, включаючи авторитетні форуми про криптовалюти, а також моніторинги обмінних сервісів, таких як BestChange, КурсЕксперт, XRates і т.д.

Важливим плюсом у роботі обмінника є те, що він працює без перерв та вихідних, робота здійснюється повністю в автоматичному режимі. У випадку, якщо виникнуть питання або труднощі під час створення заявки, можете звернутися до технічної підтримки сайту, яка допоможе вирішити Ваше запитання.

Coin24.com.ua працює з великою кількістю популярних монет, так що Ви можете обміняти не тільки біткоїн, ефір або лайткоїн, але й менш популярні деш, монеро, ріпл та інші. 

Курс криптовалют онлайн можна відслідковувати на сайті сервісу, враховуючи показники графіку, що дасть можливість вибрати найкращий час та курс для обміну своїх активів. 

Як же все-таки зробити купівлю чи продаж криптовалюти через обмінник Coin24.com.ua?

1. Вам необхідно зареєструватись на сервісі.

2. Створити заявку, в якій вказати, яку криптовалюту Ви хочете купити, скільки, та яким платіжним методом будете здійснювати транзакцію.

Зверніть увагу, що для обміну банківською картою, необхідно її спершу верифікувати, користуючись детальною інструкцією стосовно верифікації. Ця процедура виконується один раз для однієї банківської картки. 

3. Сплатити заявку.

4. Якщо всі пункти, вказані вище, виконані правильно, чекайте зарахування крипти на Ваш гаманець. А у випадку, якщо Ви обрали обмін готівкою, тоді чекайте повідомлення від менеджера, який розповість про подальші кроки. 

Приємним бонусом для Вас буде нарахування кешбеку та дворівнева реферальна програма, які доступні для кожного зареєстрованого клієнта обмінника Coin24.com.ua. Ви не тільки обмінюєте крипту, але й можете на цьому заробляти, запрошуючи нових клієнтів за своїм реферальним посиланням.

keyboard_arrow_up