Як на карантині використати вільний час з користю, та вивчити іноземну мову? (новини компаній)

Пам'ятаєте перший торішній карантин? Здавалося, що ми всі пішли на довгочасні канікули: десятки переглянутих фільмів і серіалів, перечитані книги та впевненість у тому, що скоро все завершиться. Та, на жаль, послаблення були недовгими. Пандемія з усіма її обмеженнями не вщухає, і ми  не знаємо, скільки ще це буде тривати.

Щоб безглуздо не втрачати час, подумайте, куди ви можете його корисно вкласти? Може, варто починати посилено готуватися до ЗНО з репетитором? А, може, час замислитися про нову професію? Є прекрасний варіант, який підійде всім: вивчення іноземних мов. Навіть якщо ви вже знаєте на достатньому рівні англійську, то нічого не заважає вам підвищити свій рівень. А, може, вам хотілося вивчити італійську або китайську?

 

Навіщо вивчати іноземні мови в Україні?

Деякі люди досі ставлять собі питання: «А точно мені знадобляться в повсякденному житті знання іноземних мов? Начебто, є робота, де потрібно розмовляти лише українською». Тоді можна поставити собі ще додаткове питання: «Чи влаштовує вас зарплатня та перспектива росту?». Знаючи іноземні мови, у вас з'явилося б більше можливостей. Зовсім неважливо, де ви знаходитесь, чим займаєтеся і про що мрієте.

Знання англійської або німецької допоможуть стати на крок попереду від своїх конкурентів. Іноземні мови стануть у пригоді в будь-якій професійній діяльності. Будь-хто скаже, що якщо ви ми маєте гарний рівень англійської, то швидше знайдеться робота або підвищиться ваша зарплатня. Також зі знанням іноземної ви зможете:

  • спілкуватися з людьми, які живуть в іншому куточку світу, і при цьому не мати мовних бар'єрів;
  • працюючи в міжнародних підприємствах або компаніях, вам частіше зможуть давати відрядження в різні країни;
  • легко знайти роботу за кордоном;
  • отримати високу посаду.

Після того, коли ви чітко зрозуміли, навіщо вам знання англійської мови, варти обрати метод вивчення. У вас завжди є три шляхи:

  1. зайнятися самостійним пошуком знань і добуванням необхідної інформації з різних джерел;
  2. піти на курси англійської мови, і отримувати знання разом з іншими учнями в групі;
  3. обрати шлях індивідуального онлайн навчання, яке буде максимально комфортним, зручним і результативним.

Найбільш ефективним є саме третій варіант. Річ у тім, що знання іноземної мови можна отримати тільки під час живої взаємодії, в діалозі, в постійному спілкуванні. Якщо ви будете займатися самостійно за допомогою  неперевірених підручників, то не зможете належним чином практикуватися. Якщо ж будете відвідувати заняття в групі на курсах, то будете залежати від програм, котрі розроблені не індивідуально для вас, а для всіх. До того ж, у період карантину курси не працюють.

 А ось якщо зробите вибір на користь онлайн занять з репетитором, то значно виграєте від цього рішення:

  • отримаєте максимум живого спілкування, котре тренує навички говоріння;
  • для вас розроблять індивідуальну програму занять;
  • будете займатися в зручному графіку, не виходячи з дому;
  • зможете самостійно обирати кількість занять на тиждень.

Не потрібно думати, що вам буде важко знайти досвідченого репетитора. Якщо ви підете шукати викладача на сайт BUKI, відразу ознайомитеся з усією  потрібною інформацією про викладачів, з актуальною вартістю послуг, прочитаєте та зможете оцінити відгуки від інших учнів.

Тож, не втрачайте час! Отримуйте корисні навички та знання іноземних мов.

 

Чи можна вивчити англійську мову онлайн з нуля? Як швидко підвищити рівень знань іноземної мови?

Багатьох людей турбує питання щодо віку. Здається, якщо тобі 28/32/40, то вивчити англійську мову буде складніше. Так, у дитячому та підлітковому віці ресурси пам’яті значно кращі. Проте, якщо правильно скласти програму занять, то ви зможете навіть за декілька місяців отримати впевнену базу іноземної мови. І неважливо, це буде італійська мова, німецька або китайська. Алгоритм вивчення англійської мови з нуля такий:

1. Знайти репетитора.

Без індивідуальних занять та індивідуальної програми щось вчити під час карантину буде важко. Краще, щоб вчитель покроково розповідав вам, що робити, які розділи вчити, бачив ваші слабкі сторони та активно працював разом з вами.

2. Повністю виконувати всю домашню роботу, яку вам задають на самостійне опрацювання.

Нехтуючи самостійними заняттями, ви втрачаєте можливість закріпити інформацію, отриману під час індивідуальних занять.

3. Активно тренувати розмовну мову.

Спілкуйтеся в соціальних мережах англійською, читайте новини іноземною мовою, слухайте музику, читайте книги та дивіться фільми тією мовою, яку вивчаєте.

4. Шукати додаткові шляхи вивчення іноземної.

Наприклад, дивитися пізнавальні ролики на Ютубі, брати участь у різних марафонах з вивчення англійської, які часто проводять в соціальних мережах.

Вивчення іноземної мови не повинно бути для вас примусовим. Обирайте вчителя, який зможе в цікавій манері проводити кожне заняття. Також важливо знайти педагога, який буде контролювати ваш прогрес. І якщо ви довго стоїте на одному місці у знаннях, то репетитор повинен замінити стратегію, методи та форми роботи.

Індивідуальні уроки англійської мови - це найкращий спосіб отримання знань, який підійде людям будь-якого віку, з будь-яким рівнем знань та дасть найшвидші результати.

 

Зберігай нервові клітини - формуй нові нейронні зв’язки!

Знову  невтішні новини про пандемію, знову обмеження, знову локдаун… Так, приємного мало. Але якщо ми постійно будемо налаштовувати себе негативно, то залишимося у стані постійного страху. Це не найкращий вихід. Відволікайте себе - вивчайте іноземні мови онлайн.

Сайт BUKI має величезну базу репетиторів із всіх куточків України. І кожен із зареєстрованих фахівців має досвід та власні ефективні напрацювання в онлайн навчанні. Ми знаємо, як важливо забезпечити кожному учню уважний підхід, зацікавити, підбадьорити. Обираючи нас, ви обираєте якісні знання, які залишаться з вами на все життя!

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up