Як перевести організацію роботи в онлайн і збільшити прибутки (новини компаній)

Як перевести організацію роботи в онлайн і збільшити прибутки  (новини компаній)

Автоматизація - це тренд сьогодення. Розвиток технологій дає надзвичайно багато можливостей. В Інтернеті є практично все, а кожен рік кількість продажів, здійснюваних через Інтернет, зростає на 40%.

Варто замислитись про те, щоб “перенести у мережу Інтернет” свою організацію повністю. Люди намагаються автоматизувати усі процеси і роблять це щоденно. Там, де раніше працювали люди, починає працювати програма. Важливо позбавити співробітників рутинної роботи для збереження часу, покращення якості роботи та взаємодії із клієнтами. Неефективна робота лише краде час і гроші. При автоматизації процесів продуктивність і швидкість зростає в рази.

Що для цього потрібно та чи існує  універсальний спосіб? Рішення є! Скористайтесь онлайн платформою INTITA.

Платформа онлайн освіти. Останнім часом онлайн освіта в усіх на слуху. По-перше, це позитивно впливає на бренд, на вас як експерта і на вашу репутацію. По-друге - допоможе систематизувати абсолютно все. Клієнти будуть ділитися своїми результатами та враженнями.  Вам не потрібно витрачати кошти на оренду, власний сайт, дизайн і програмне забезпечення. На INTITA ви швидко і зручно можете створити курси, модулі, заняття, тренінги, майстер-класи, тести, опитування, голосування, презентації, консультації. З метою продажу або реклами, так і для внутрішнього корпоративного використання. Що для цього потрібно? Достатньо скласти план занять, заповнити заняття текстовими та відеоматеріалами, скласти завдання для контролю — і почати заробляти! З INTITA просто управляти персоналом, клієнтами, групами.

Конструктор сайтів. Інформацію про вашу компанію (курси) мають легко знайти. Так ви зацікавите клієнтів. Повна інформація про організацію та її послуги буде розміщуватись у різних розділах. Компанія матиме одразу інтернет-представництво та рекламний майданчик, які працюють і підтримуються цілодобово та обслуговують клієнтів онлайн.

CRM-система. Можливості адміністрування INTITA - це потужна CRM-система, яка дозволяє створювати віртуальну структуру організації та управляти персоналом, взаємодією із користувачами (чи їх групами) та швидким доступом до даних і відомостей про них. Все це сприяє зростанню та розвитку вашої організації.

Сервіс автоматизує документообіг, тобто впорядковує дані про клієнтів і угоди, зберігає історію, формує документи за шаблоном і багато іншого. 

Після створення завдань різної пріоритетності, зручно моніторити, контролювати та бачити статистику. Це зручно завдяки вбудованому менеджеру завдань. 

Є можливість залучити нових користувачів, студентів,  співробітників - просто розішліть на власну базу даних електронних пошт лист (або вже створений шаблон листа). Не потрібно вибирати та вводити постійно пошти. Якщо  відбулись будь-які зміни та події (реєстрація нових користувачів, призначення задач, надання доступів тощо) у вас вже прийшло миттєве повідомлення в системі з інформуванням на електронну пошту. Адже у INTITA є система оповіщень

У разі потреби розміщення власних книг (посібників, брошур, інструкцій) присутня функція створення онлайн бібліотеки. Це буде власна бібліотека, як для корпоративного користування, так і для онлайн та офлайн продажів. 

INTITA оптимізує рутинний процес, роблячи роботу більш комфортною і маючи повний спектр можливостей в одній системі. Ваші дані захищені і є доступ із будь-яких пристроїв - комп’ютерів, ноутбуків, планшетів інших гаджетів, а ще - проста інтеграція з соціальними мережами, безперервна підтримка, супровід та зручний і практичний інтерфейс. 

ІНТІТА постійно розвивається, тому з кожним днем з’являються нові і зручні сервіси, які дозволять вам заробляти більше! Для шкіл-інтернатів і громадських організацій, які працюють із людьми з функціональними обмеженнями - користування онлайн платформою ІНТІТА надається БЕЗКОШТОВНО.

Прес-служба

іntita.com, 

0732099743

[email protected]

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up