Як перейти в онлайн і збільшити прибутки (новини компаній)

Як перейти в онлайн і збільшити прибутки (новини компаній)

Сьогодення вимагає від нас змін, крім того якісних. Карантин для освітніх організацій, навчальних закладів, гуртків, секцій, репетиторів тощо – не причина припиняти навчальний та робочий процес. Як побороти виклики і не просто пережити цей непростий період часу, а збільшити прибутки! Усі радять перейти на формат онлайн навчання та онлайн роботи. І ми повинні бути готові до усього. Та чи є сьогодні такі сервіси, щоб перемістити вашу організацію онлайн. Що для цього потрібно та чи існує  універсальний спосіб? Рішення є! Скористайтесь онлайн платформою INTITA.

Переваги:

  • досить просто зареєструватися, для того щоб почати користуватися;
  • платформа не вимагає ніяких завантажень, місця на диску або хостингу;
  • зрозумілий, простий і дуже зручний інтерфейс українською мовою;
  • усі необхідні функції та інструменти в одному місці;
  • можливість швидко і зручно створити курси, модулі, заняття, тренінги, майстер-класи, тести, опитування, голосування, презентації, консультації;
  • можливість легко відправити повідомлення групі або кожному користувачу окремо;
  • можна бачити прогрес навчання кожного студента (учня, співробітника);
  • менеджер завдань дозволяє створення завдань різної пріоритетності, їх моніторинг, контроль та статистика виконання;
  • спілкування в особистому чи груповому чаті;
  • система оповіщень тримає користувача в курсі усіх подій та його активності;
  • автоматизація документообігу (укладання договорів в пару кліків, контроль проплат, управління структурою організації);
  • немає нав'язливої ​​реклами, яка заважає процесу навчання; 
  • сервіс однаково добре працює як на ПК, так і на смартфоні чи планшеті.

Завдяки онлайн платформі INTITA легко організувати повноцінну дистанційну роботу будь-якого навчального закладу та організації, при цьому, зробити все на високому рівні. Не потрібно встановлювати безліч сервісів, завантажувати застосунки - все в одному місці.  INTITA - система навчання повного циклу, вона оптимізує рутинний процес, роблячи роботу більш комфортною і маючи повний спектр можливостей. ЇЇ функціонал надзвичайно широкий та різноманітний.       

Це унікальну можливість для усіх навчальних закладів, гуртків, учителів та репетиторів України комфортно налаштувати дистанційне навчання. Всі інструменти створені для того, аби найбільш повноцінно описати тему, написати якісний контент і створити грамотно модуль чи курс, який потім з задоволенням вивчатимуть. 

Потужна CRM-система на INTITA дозволяє створювати віртуальну структуру організації та управляти персоналом, взаємодією із користувачами (чи їх групами) та швидким доступом до даних і відомостей про них. Все це сприяє зростанню та розвитку вашої організації.

Якщо  відбулись будь-які зміни та події (реєстрація нових користувачів, призначення задач, надання доступів тощо) у вас вже прийшло миттєве повідомлення в системі з інформуванням на електронну пошту.

INTITA дає можливість створити шаблони для укладання договорів; автоматичне виставлення рахунків та контроль проплат. Крім того? доведете до автоматизму відправку і затвердження/скасування заяв, відпусток, академвідпусток, лікарняних, відряджень, нарахування і зняття бонусів.

У разі потреби розміщення власних книг (посібників, брошур, інструкцій) присутня функція створення онлайн бібліотеки. Це буде власна бібліотека, як для корпоративного користування, так і для онлайн та офлайн продажів.

INTITA оптимізує рутинний процес, економлячи ваші ресурси і, відповідно, збільшуючи прибутки. Ваші дані захищені і є доступ із будь-яких пристроїв - комп’ютерів, ноутбуків, планшетів інших гаджетів, а ще - проста інтеграція з соціальними мережами, безперервна підтримка, локальний супровід та зручний і практичний інтерфейс.

Вінницька ІТ-Академія вже кілька років успішно використовує даний сервіс, роблячи прогресивну українську освіту доступною онлайн.

Прес-служба

Вінницька ІТ-Академія

https://ita.in.ua/

https://www.facebook.com/vinnytsia.itacademy

тел. 067-431-19-21

 

 

 

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників 19:00 У Тернополі відкриють виставку вишитих картин-стацій 18:00 Понад 1,2 млн грн збитків завдали під час ремонту доріг у Заліщиках 17:03 Погроза вбивством, крадіжка та угон авто: просив не відправляти до тюрми, аби повернутись на службу 16:35 Сиротами залишились двоє синів... Родина Руслана Біленького просить підтримати петицію 16:20 Тернопіль підготував для наших захисників та захисниць нові індивідуальні сезонні аптечки - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 16:01 У Тернополі загорівся будинок: подробиці пожежі 15:35 Волейбольний майданчик на Циганці планують ремонтувати: у якому він стані та що мають робити play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up