Як вибрати ідеальний браслет за срібла? (новини компаній)

Як вибрати ідеальний браслет за срібла? (новини компаній)

Модними та популярними прикрасами на протязі уже не одного десятиліття вважаються браслети. Ці вироби дами та чоловіки використовують в якості святкових та щоденних аксесуарів.

Існує дуже великий асортимент виробів на руку із різних матеріалів, які обирають за індивідуальними уподобаннями.

Срібні браслети

На думку стилістів Укрзолото універсальними прикрасами є срібні браслети, адже вони коштують недорого, а виглядають бездоганно та елегантно. До того х різноманіття моделей цих виробів вражає, що дозволяє вибрати свою неповторну річ.

Особливості вибору прикраси

Срібний браслет – це прекрасний вибір для себе чи в якості подарунку прекрасній леді. Головне вибрати модель вірно. Ці стильні прикраси розрізняються розміром та масою, наявністю декоративних елементів, вставок чи інструкції самоцвітами чи повною їх відсутністю, типом плетіння. Самими популярним вважають панцерне чи якірне плетіння, яке вирізняється надійністю та красою. Крім того, на віртуальній вітрині ювелірного салону можна вибрати моделі фантазійного дизайну, яке не потребує підвісок і виглядає напрочуд розкішно.

Вибираючи браслет «для себе» варто керуватися тільки власними уподобаннями. А от при виборі прикраси на подарунок професійні майстри рекомендують керуватися наступними правилами:

  • Для власниць тонкого зап’ястя краще обирати неширокі, ніжні срібні браслети, а от дамам з широкими кістками найкраще підходять масивні вироби. А от середня ширина зап’ястя дозволяє експериментувати з моделями – дама може носити як ледь помітні ланцюжки, так і абсолютно масивні аксесуари.
  • Вибрати срібний браслет під образ леді. Так, для бізнес-леді найкращим вибором стануть класичні моделі, які виглядають витончено та благородно. Любительниці вечірок та модних тусовок підійдуть екстравагантні дизайни, а для торжества та світського рауту краще всього придбати моделі з камінням. Якщо є сумніви, який обрати срібний браслет варто зупинити свій вибір на максимально нейтральних моделях по типу «пандода», які підходять для носіння підвісок.
  • Обирати ті моделі, які дійсно подобаються. Перевагу рекомендується віддавати індивідуальності та оригінальності. Це можуть бути ексклюзивні моделі з рідкісним типом плетіння чи незвичайним поєднанням самоцвітів.

Срібний браслет для чоловіка

Надзвичайно важливо купувати вироби із срібла в спеціалізованих ювелірних салонах. Професіонали ukrzoloto рекомендують обирати срібло 925 проби, яке має розкішний зовнішній вигляд та прекрасно зберігає свій зовнішній вигляд на протязі багатьох років.

keyboard_arrow_up