Які іграшки в тренді? (новини компаній)

Які іграшки будуть в тренді у 2022 році? В нас ви дізнаєтеся про всі тренди світового ринку іграшок

Сучасний світ диктує тренди на все – від одягу і до техніки. Так само є певні тенденції і у дитячих іграшках. Щоб точно вгадати із подарунком, потрібно розібратися із тим, які іграшки в тренді. Саме цій темі і буде присвячена наша стаття.

М’які іграшки – хіти поза трендами

М’які іграшки завжди дуже подобаються діткам, тому їхня популярність не вщухає, проте з’являються нові герої, що більше до вподоби дітлахам. Наприклад, дуже популярна Свинка Пеппа (різні форми та розміри), також неймовірно популярна принцеса Мулан. Великий вибір таких героїв тернополяни можуть знайти тут https://ilovemommy.com.ua/ua/igrushki.html.

Вірусний хіт про Baby Shark також заразив багатьох, тому плюшеві акули стали лідерами продажів та дуже подобаються діткам.

61dd3a727fde1.jpg

Тренд на іграшки з водою

Для літньої пори ідеальним варіантом стане використання іграшок, пов’язаних із використанням води. Різні обливалки, а також цікаві формати ігор зі створенням малюнків водою. Такий варіант підійде для творчих діток.

STEM-іграшки

STEМ розшифровується як Science, Technology, Engineering, Mathematics. Тому роботи, наукові комплекти, а також уже, що пов’язане із технікою та інженерією неодмінно сподобається діткам.

Доповнена реальність – ще один супер тренд

Фізична іграшка у поєднанні із мобільними додатками дозволяє отримати забавки із доповненою реальністю. Наприклад, цікаві глобуси ORBOOT дозволяють віртуально подорожувати планетою. Достатньо лише сканувати зірочки на глобусі та спостерігати за 3Д об’єктами за допомогою голосових модулів, читати та дізнаватися цікаві та раніше не відомі факти.

Іграшки з приставкою «ЕКО»

Тренд на екологічність прослідковується у всьому, от і з іграшками це також відбувається. Щороку проблеми із екологією, сортуванням сміття і свідомим використанням розвивають такі тенденції. Батьки віддають перевагу лише безпечним товарам, замислюючись про екологічність.

Саме тому і компанії випускають вироби із переробленого пластику та інших екологічних матеріалів. Такий підхід дозволяє мінімізувати відходи та гарантувати безпеку дитині.

61dd3a7a34d39.jpg

Товари для дитячої творчості

Одна із форм самостійного розвитку малюка – дитяча творчість. Діти під час таких занять експериментують, створюють щось нове та цікаве, розвивають мислення, інтелектуальні та емоційні думки. Тому усе, що пов’язано із творчістю в тренді.

Авокадо, єдинороги та альпаки

Єдинороги – іграшки, що не втрачають популярності уже протягом багатьох років. Вони є у колекціях відомих виробників іграшок, можуть бути виконаними у різних формах та розмірах. До них також додають і фігурки альпаки та авокадо. Дуже популярні подушки у вигляді авокадо, які дозволять малюку розслабитися та відпочити.

keyboard_arrow_up