"Якщо працювати з любов'ю, все вдасться". Тернопільський підприємець поділився секретами успіху (новини компаній)

"Якщо працювати з любов'ю, все вдасться". Тернопільський підприємець поділився секретами успіху (новини компаній)

Як через любов до справи прийти до успіху та самореалізації. Власник кав'ярень "Скаварідка" Назар Андрушко вдало перетворив улюблене заняття в успішний проєкт.

Запашна кава та смачні авторські кондитерські вироби. "Скаварідка" уже не перший рік – улюблене місце для відпочинку багатьох тернополян і гостей міста. А тернопільську торгову марку знають по всій Україні та за її межами, адже вона є надійним партнером багатьох закладів.

Якість – у пріоритеті

Вас завжди зустрінуть з посмішкою та добрим настроєм, не просто як клієнта, а як шановного гостя. Якість тут – понад усе. У кожній деталі, на кожному етапі – від моменту відбору кавового зерна, його обсмажування до приготування напою.

Назар Андрушко – успішний менеджер та управлінець, який радо передає свій досвід колегам і вчить їх бути успішними та щасливими. Він – справжній сім’янин, який з малечку плекає у своїх дітях любов до праці. А ще він дуже любить своє місто та вважає, що тернополяни мають споживати найкращу каву. Наразі у Тернополі є три заклади, де можна її скуштувати – на вулиці Валова,1 і вул. Патріарха Мстислава, 1. Нещодавно реалізували ще один проєкт спільно з "Кондитерським домом Блажевських"- на вулиці Шашкевича. Головною особливістю в роботі є власне обсмаження кави з різних куточків світу, яку ви можете дегустувати чи взяти в подарунок.

Зберегли всі робочі місця

Для пана Андрушка кав'ярні – це справа не на один день і не на рік. Щоправда, карантин вніс свої корективи. Малий і середній бізнес зазнав дуже великих втрат, і зараз місцеві підприємці роблять усе можливе, щоб втриматися "на плаву", а багато хто закривається.

У цей нелегкий час нашому співрозмовникові вдалося не тільки зберегти мережу "Скаварідка", а й примножити її, відкривши третій заклад. Усе – завдяки злагодженій роботі усієї команди, яка максимально віддається улюбленій справі. Аби гості були задоволені та поверталися знову.

- Сфера обслуговування – це робота з людьми, а вона потребує дуже багато уваги, часу. Успішна справа складається з маленьких деталей. І для того, щоб гості були задоволені, працювати якісно мають усі – як єдиний організм. Тільки тоді результат буде гідним, - наголошує керівник.

Попри економічні виклики, які принесла пандемія коронавірусу, "Скаварідці" вдалося ще й зберегти всі робочі місця. Як управлінцю, пану Назару дуже важливо, аби його команда почувалася захищеною.

- У період кризи ми затягнули паски, але зберегли всі робочі місця, при цьому не зменшили заробітну плату працівникам, навіть по можливості стараємося її піднімати, - говорить Назар Андрушко.

Ніколи не здаватися

Колектив закладів постійно вчиться і розвивається, ніколи не зупиняючись на досягнутому. Стежить за кращими світовими тенденціями та намагається втілювати їх у своїй роботі. Звісно, не завжди все вдається одразу, але це – стимул мобілізувати зусилля і рухатися далі. 

- Будь-яка невдача – це куплений нами досвід, який потім використаємо з користю, - акцентує підприємець.

Крім того, команда "Скаварідка" постійно підтримує різні місцеві акції, мистецькі фестивалі, благодійні ініціативи, долучаючись до розвитку Тернополя. А співрозмовник щиро вірить, що в майбутньому наше місто буде справді з європейським обличчям. Зростатиме не тільки його туристична привабливість чи розвиватимуться культурні напрямки, а й міцнітиме економічний потенціал.

Підприємці зможуть вільно вести бізнес, створювати нові робочі місця. Тернопіль має стати інвестиційно привабливим. А тернополяни, які мріють про власну справу, повинні мати підтримку влади для реалізації майбутніх успішних проєктів.

- Я вірю, що ми завжди будемо почуватися щасливими на рідній землі. Зможемо реалізувати свій потенціал тут, в Україні. Адже ми того варті! – завершує співрозмовник.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:05 Жителя Чортківщини підозрюють в організації схеми переправлення чоловіків через кордон 13:15 Знімають асфальт та кладуть нову бруківку: на вулиці Торговиці знижують висоту бордюрів play_circle_filled photo_camera 12:46 На «Алясці» чоловік пошкодив чотири автомобілі, припарковані у дворах — поліція 11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України Від читача 14:06 Ціни на аналізи в лабораторіях Тернополя. Огляд ринку 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up