З паличками напоготові: де замовити суші у Львові (новини компаній)

З паличками напоготові: де замовити суші у Львові (новини компаній)

Суші у Львові - традиційні ласощі, які хочеться бачити на своєму столі незалежно від пори року і наповненості холодильника. За допомогою азіатських страв легко створити різноманітне, збалансоване харчування, а тому необхідно знати, де замовити їх найкраще, наприклад, в ресторані Суші-Го.

Замовити суші у Львові: чим здивує меню

Суші-Го пропонує своїм клієнтам унікальні новинки в світі азіатської кухні, що торкнулися не тільки улюблених ролів, але й інших позицій в меню.

Суші-сети для цінителів

Меню ресторану містить понад шістнадцять основних видів сетів, що підходять як для двох людей і романтичної атмосфери, так і дружніх посиденьок з величезною компанією людей. Сети починаються з 440 г і досягають 1500 г смаколиків. Вони містять у собі як веганські роли, так і безпосередньо всіма улюблені варіанти, сирні та інші для більшої різноманітності.

Авторські роли

Суші у Львові представлені великою кількістю варіантів ресторанного рівня. Присутні як традиційні роли у вигляді Філадельфії і Каліфорнії, так і унікальні новинки - від сирних варіантів до спайсі для тих, хто любить гострі страви.

В асортименті також представлені унікальні, веганські варіанти ролів, що створені з овочевого асорті, а також свіжих водоростей спіруліна. Присутня і велика кількість морепродуктів та їх поєднань. Так, традиційний лосось подається в свіжому або копченому вигляді, присутня й масляна риба, тунець, краби, а також безпосередньо пікантний, копчений вугор.

Японські супи і салати

Традиційні місо-супи представлені в трьох варіаціях - зі шматочками пікантного лосося, а також з великими, тигровими креветками і слайсами вугра. Доповнюються вони за допомогою оригінального бульйону і рисової локшини, а також можуть включати до свого складу як водорості, так і шматочки крем-сиру.

А ось фіто-салати потішать тих, хто цінує і стежить за своєю фігурою. Так, в меню заявлені чотири основних види - курячий, класичний Цезар, овочевий з фетою, а також з водоростями і грінками та яйцем.

Доставка суші у Львові: особливості Суші-Го

Ресторан Суші-Го - заклад в форматі «to go», що пропонує насолодитися не тільки смачними суші безпосередньо в його рамках, а й замовляти їх з доставкою або брати з собою для зручності.

Рецепти в рамках кухні продумуються досвідченим бренд-шефом, а тому вони надзвичайно смачні та неповторні. Крім того, за якістю інгредієнтів ретельно стежать, а тому кожен шматочок буде свіжим і смачним.

Кур'єрська доставка діє не тільки в рамках Львова, а й в кількох дрібних населених пунктах за його межами, таких як Зубра, Солонка, Наварія, Дубляни та інші. Крім того, кур'єри доставляють їжу протягом 29 хвилин, а значить не доведеться чекати кілька годин, як в інших суші-ресторанах!

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним 09:37 Електронний кабінет військовозобов’язаного: коли має запрацювати та чи всі повинні створити 09:00 У лікарні помер 21-річний воїн Денис Каразія з Кременецької громади Від читача 10:03 На Тернопільщині шукають роботу 554 переселенці 08:01 Безоплатне житло, виплати та субсидія: як переселенцям отримати допомогу на Тернопільщині 22:00 На Тернопільщині цього тижня дощитиме 21:00 Тютюн, алкоголь, нездорове харчування і гіподинамія: Ляшко назвав загрози для розвитку хвороб 20:00 Жителька Хмельниччини намагалася відкупитися від поліції за п'яну їзду 19:03 Скільки коштує зібрати великодній кошик: як змінилися ціни за рік у Тернополі photo_camera 18:30 Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку - Сергій Надал ( пресслужба Тернопільської міської ради) 18:00 На Тернопільщині зросла захворюваність на ГРВІ, особливо серед дітей 17:15 Мріяв обійняти доньку, яку не бачив понад рік: історія відновлення тернопільського захисника 16:35 Чоловіку, який у Тернополі вивіз тіло померлої матері у валізі в парк, загрожує до трьох років тюрми 16:10 Смерть чоловіка в Настасові: працівнику агропідприємства оголосили підозру у вчиненні наруги над тілом 15:20 Жителів Тернопільської області підозрюють у незаконному видобутку піску на понад 40 млн грн play_circle_filled photo_camera 14:30 Нові катальпи біля парку «Сопільче»: як виглядають і скільки коштували? photo_camera 13:55 Підозрюваним у нападі на поліцейських оголосили нове обвинувачення і взяли під варту 13:06 У селі біля Тернополя була стрілянина — 60-річний тернополянин отримав три вогнепальні поранення 12:35 На Тернопільщині не вистачає медиків
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up