«Захід Меблі» – багаторічний досвід, якість, професіоналізм (новини компаній)

«Захід Меблі» – багаторічний досвід, якість, професіоналізм  (новини компаній)

Тернопільський меблевий ринок наповнюють безліч різноманітних компаній, що пропонують меблі на будь-який смак та різної цінової категорії. Але тільки одиниці тернопільських фірм можуть похвалитися багаторічним досвідом виробництва та продажу меблів, якісною продукцією і гнучкою ціновою політикою. Однією із таких компаній є «Захід Меблі».

«Захід Меблі» працюють на тернопільському ринку вже більше 15 років, з 2001 року. За цей час компанія заявила про себе як про сумлінного виробника меблі, що пропонує великий спектр товарів. Зокрема, тут Ви можете придбати чи замовити: спальні, вітальні, передпокої, шафи-купи, кухонні гарнітури, комп’ютерні столи, дивани, крісла, стільці, ліжка тощо.

Фахівці компанії «Захід Меблі» займаються як дрібносерійним виробництвом меблів, тобто Ви можете зайти в магазин і замовити собі із каталогу вже готову річ, так і виготовляють меблі за індивідуальним замовленням. Вироби із дрібносерійного виготовлення, окрім Тернополя, можна знайти і Києві, Хмельницькому, Рівному, Львові.

Окрім цього, замовити меблі для індивідуального виготовлення можна не тільки в Тернополі, а й в інших містах України. При замовленні меблів «Захід Меблі» пропонують безкоштовні замір, 3D-дизайн, доставку та монтаж.

Тобто тут Ви можете замовити буквально всі меблі для облаштування своєї домівки. І робити Вам нічого непотрібно, головне – це визначитися з тим, якими Ви хочете бачити свої меблі, і все. Решта за Вас зроблять спеціалісти фірми «Захід Меблі».

Працівники компанії приймуть до уваги всі Ваші побажання, виїдуть на місце, зроблять всі необхідні заміри, враховуючи простір Вашого житла, зроблять 3D-дизайн для того, щоб Ви могли уявити, як буде виглядати житло умебльованим. Після погодження вигляду та функціоналу меблів настане час самого виготовлення меблів, які Вам доставлять та змонтують безкоштовно.

Разом з умеблюванням житла «Захід Меблі» пропонують і облаштування шкіл, дитячих садочків, офісних центрів, церков та інших закладів. Зокрема, постійними клієнтами фірми є корпорація «Агропродсервіс», мережа магазинів «Студія м’яса», «Тернопільський м’ясокомбінат» та інші провідні компанії Тернопільщини, які звертаються в «Захід Меблі» як до професійного виробника якісних меблевих конструкцій.

Багаторічний досвід роботи говорить про професіоналізм працівників компанії, а також про такі необхідні в бізнесі речі, як гнучкість, вміння знайти підхід до клієнта навіть у складний час, вміння скористатися кризою як можливістю для додаткового розвитку та віднайдення нових можливостей для вдоволення всіх потреб замовника.

Тож, якщо Ви плануєте оновити меблі в помешканні чи офісі, звертайтеся в «Захід Меблі». Тут Вам запропонують великий асортимент якісних меблів різного стилю та цінової категорії. Будьте певні, компанія «Захід Меблі» втілить будь-які Ваші мрії в реальність та зробить все, щоб Ви були повною мірою задоволені від облаштування власного житла.

Маг. «Меблі»

м. Тернопіль, вул. Чалдаєва, 2

067 350 06 05, 067 350 13 23

 Маг. «Меблі»

пр-кт Бандери, 70

вул. Будного, 28

097 826 76 53

(0352)24-07-07

 Маг. «Захід Меблі»

Вул.С.Будного, 28

096 445 05 05

097 709 73 29

 Центральний ринок (2-й поверх торгового комплексу "Soteria")

 Центральний ринок,  магазин МЕБЛІ (справа від супермаркету «АТБ»)

 

 

 

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up