Кінотеатр майбутнього відкрився в Тернополі (новини компаній)

Кінотеатр майбутнього відкрився в Тернополі (новини компаній)

Новий. Сучасний. Технологічний. Кінотеатр MIROMAX у ТРЦ «Подоляни» у місті Тернопіль!

У Тернополі відкриється новий 5 зальний кінотеатр Miromax із унікальним залом Onyx.

Це буде другий в Україні зал(перший у м.Київ) з новітньою технологією на базі Cinema LED – Onyx від Samsung, натхненний образом однойменного дорогоцінного каміння, натякає на здатність демонструвати картинку з натуральними глибокими чорними кольорами та пропонувати глядачам більш потужний, привабливий та виразний контент.

Технологія дає наступні переваги:

- Підвищена контрастність;

- Більш чітке зображення, що у 10 разів яскравіше, у порівнянні зі стандартними проекторами;

- Вирівнювання яскравості та передачі кольорів;

- Надглибокий чорний;

- Однакова картинка для будь-якого глядача, у кожному куточку зали, і усе це під «соусом» вибухової акустичної системи Harman Kardon.

Технологічна унікальність Samsung Onyx полягає в тому, що зображення не проєктується на екран чи іншу поверхню, а створюється й відображається безпосередньо самим дисплеєм. Завдяки цьому виникає напрочуд контрастна картинка, наповнена деталями й реалістичними відтінками, навіть у найбільш затемнених і насичених чорними кольорами сценах. А тому глядачі можуть насолодитися довгоочікуваними фільмами, відображеними саме так, як це задумувалося їхніми творцями. До того ж це усуває необхідність облаштовувати окремі приміщення для трансляції – звільнений у такий спосіб простір можна використати для додаткових рядів чи залів.

У кінотеатрі Міромакс є все для Вашої зручності і задоволення

Чекаємо Вас за адресою: м.Тернопіль, вул. Текстильна 28ч, ТРЦ «Подоляни», 2й поверх, кінотеатр MIROMAX!

keyboard_arrow_up