Зайшов, перекусив, скупився – в Тернополі відкрили зручний маркет в новому форматі (новини компаній)

Зайшов, перекусив, скупився – в Тернополі відкрили зручний маркет в новому форматі (новини компаній)

Новий зручний маркет мережі «Сім23» відкрився 23 березня в Тернополі на вул. Митрополита Шептицького 5. Це 60-й магазин мережі загалом і вже другий в новому форматі, що працює в Тернополі.

Новий «Сім23» - це унікальне поєднання експрес маркету та закладу швидкої їжі, в якому можна, наприклад, поїсти нагетсів чи картоплі, випити кави чи газованих напоїв, скуштувати ароматну свіжу випічку. Тобто, в одному і тому ж закладі ви можете перекусити, освіжитися та ще й купити необхідні продукти додому.

В центральній частині маркету  знаходиться своєрідна «кав’ярня» за системою самообслуговування. Відвідувачі самі обирають та готують собі напої на професійному обладнані. Кава та кавові напої, гарячий шоколад та капучино, «Слаш» та «Pepsi» – загалом більше 30 варіацій освіжаючих та тонізуючих напоїв на вибір покупця .

Цікава та нова пропозиція - можливість приготування швидкої їжі безпосередньо у залі маркету. Клієнти можуть без особливих зусиль приготувати повноцінну свіжу гарячу страву, взявши гарячу воду з водонагрівача, і поїсти за зручною стійкою, спостерігаючи за вуличним життям через панорамні вікна.

Також в магазині представлена свіжа випічка та ніжні бельгійські вафлі, що готуються одразу в торговому залі. Покупці, що налаштовані швидкий та ситний перекус можуть обрати готовий сандвіч, багет, круасан з начинкою та розігріти свій ланч просто у залі в професійній НВЧ-печі. 
Для того, щоб забезпечити смак та якість приготованих продуктів, у магазині встановлено новітнє обладнання провідних виробників Європи та США, яке зазвичай можна побачити лише у спеціалізованих закладах Fast Food.

Цибулеві кільця та картопля фрі, курячі нагетси та крильця, закуски та хотдоги готуються безпосередньо перед продажем – кожен покупець може бути певним, що він отримає соковитий  та свіжий продукт. 

Для зручності покупців в «Сім23» діє спеціальна пропозиція – фуд сети, повноцінне меню для перекусу. Печиво з кавою, багет із газованим напоєм, картопля фрі із нагетсами і «Слашем» - це не лише готове рішення для перекусу, а й економія грошей.

Для зручності клієнтів облаштували стійки, за якими можна перекусити, випити кави та поспілкуватися, або ж скористатися безкоштовним wi-fi

Лаконічний і стильний дизайн, сучасне та зручне торгівельне обладнання, грамотне освітлення – враховано все, щоб зробити перебування клієнта в магазині комфортним і зосередити його увагу на головному - смачній продукції

Новий «Сім23» запрошує гостей щодня з 7ї до 23ї години за зручними покупками, смачним перекусом та новими враженнями.

Коментарі (1)
  • Петро Білецький

    В по 100 грам там наливають ??
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up