Житло європейського рівня у Тернополі (новини компаній)

Житло європейського рівня у Тернополі (новини компаній)

Житло нового класу — це передусім нові технології. Відтепер інновації в будівництві доступні і для тернополян. Будівельна компанія “МАКБУД” (ліцензія АЕ №640699 від 08.06.2015 р., видана ДАБІ України) реалізовує проект будівництва сучасного житлового комплексу “Щастя” на вулиці Тарнавського, 7. Це будинки, які влаштовані за принципом термоса, коли взимку тепло, а влітку прохолодно. Більш того - це поєднання природніх властивостей каменя і дерева, екологічних матеріалів, і навіть рослин.

— Найактуальніші об'єкти на ринку нерухомості — це об'єкти, які будують за європейськими стандартами.— зазначає директор “МАКБУД” Володимир Шигінський. — Тому наші будинки — це не просто стіни з вікнами, це насамперед новітні  екотехнології.

ЖК “Щастя” — це інновації в тепло- та електрозабезпеченні, інженерії, охороні. Будинки такого класу збудовані в Києві, у Львові, в Чернівцях. У Тернополі таких будинків ще немає — це комбінація ефективного і екологічного утеплення, енергоефективності в електропостачанні,  в розташуванні будинків навіть враховано напрям і силу вітру, а енергоощадні технології та  термозахист направлені на те, щоб в результаті витрати на тепло і електрику для споживача були найменшими.

Філософія компанії «МАКБУД» — створити надійне житло для своїх клієнтів. Будинки будуються  з безпечних матеріалів — керамоблоку, а не силікатною цеглою, утеплюються природними матеріалами — мінеральною ватою, а не пінопластом. Вентильований фасад будинку з керамо-граніту є екологічно чистим та не втратить своєї привабливості багато років. В житловому комплексі передбачено систему очистки води. Дах спроектовано пласким  з облаштуванням на ньому відкритих терас для  спільного користування жильців. Вперше в Тернополі будинки будуть обладнані  сонячними колекторами. Навіть ліфти в будинку будуть електрогенеруючі, вони вироблятимуть електрику при гальмуванні, що також є енергоощадливим для мешканців.

У кожному під’їзді будуть  теплові акумулятори, сонячні колектори і сонячна фотоелектрична система для загальних зон користування. Лічильники електроенергії в квартирах передбачені двотарифні,  моніторинг споживання електрики власник квартири можне здійснювати з іРad чи з будь-якого веб-сумісного пристрою.

— Щодо перелічених  технологій – то вони не повинні лякати, — каже Володимир Шигінський. — В комплексі «Щастя» утворено управляючу компанію, яка триматиме усе під контролем. Наші партнери - підрядники обслуговуватимуть усе обладнання – сонячні колектори, ліфти,систему очистки води  та інше обладнання. Якщо в мешканця виникатиме питання, достатньо йому набрати номер телефону до управляючої компанії і повідомити про проблему. Компанія не лише контролюватиме функціональність усіх систем, а й обслуговуватиме прибудинкову територію, зони спільного користування.

У комплексі передбачено комфорт за європейськими стандартами. За словами авторів проекту, людям буде зручно перебувати як в квартирі ,  так і на всій території комплексу. На перших поверхах будуть лаундж-зони для спільного користування, лоббі-кімнати, де мешканці зможуть відпочивати і приймати гостей. Також, передбачено приміщення для тримання дитячих возиків чи велосипедів. Для зручності велосипедистів та безпеки пішоходів навколо будинків будуть прокладені велодоріжки. — Територія «Щастя» — це місце, вільне від транспорту, адже автомобілі знаходитимуться в підземних паркінгах, — продовжує директор. — А зважаючи на те, що майбутнє за електромобілями, то паркінги будуть обладнані підзарядками для них.

         Для любителів спорту і активного відпочинку ,  а також для студентів та викладачів Технічного коледжу ТНТУ імені Івана Пулюя передбачений сучасний спортивно-адміністративний комплекс із басейном та футбольним полем на даху. На нижніх поверхах будинків облаштовано комерційні площі для розміщення мінімаркетів, бутіків, закладів громадського харчування та соціальної сфери. Важливим елементом «Щастя» є Центр розвитку дитини та міні амбулаторія.

Звісно такий масштабний проект було б неможливо зреалізувати лише власними силами «МАКБУД», отож до проекту будівництва було залучено найкращих фахівців, які мають довсід в управлінні девелоперських проектів такого рівня. У нашому розумінні “Щастя” — це розумна ощадливість у поєднанні з комфортним перебуванням , - зазначає Володимир Шигінський.  - Ми хочемо, щоб люди, які оберуть житло у нас, визнали, що житловий комплекс «Щастя» - це зручно і екологічно безпечно. Сподіваємося, що тернополяни оцінять усі можливості та комфорт нового житла.

Зараз в продажу перша черга будівництва. В травні стартує продаж другої черги. Маркетинговий відділ ЖК «Щастя» готує в майбутньому привабливі акційні пропозиції вартості квартир. Радимо стежити за оновленнями на сайті проекту: www.happy.te.ua, соцмережах або дізнаватись за номерами телефонів 52-73-50, 067-993-87-37

Коментарі (6)
  • Іра

    насправді дуже красиво!!! але дорого!) ВІД 14000/м2...це треба міліон за двушку. 14тис це напевно перший і останній поверх а середні ще дорожчі.

    Марк reply Іра

    за таку європейську красу не шкода тих грошей.

    інші будинки в тернополі не суттєво відрізняютьсяя в ціні, зате суттєво відрізняються по вигляду, надоїли вже ті стандартні з червоно-білої цегли будинки.

    Сміло можна сказати - це накраще що є зараз в тернополі, і напевно на найближчі роки.
  • Oleg Savchak

    Дуже класно, повага забудовнику!
  • Петро Білецький

    Ага ага, наші люди засруть всьо. За тим всім ше треба буде комусь дивитись, комусь обслуговувати, а на то треба бабки.
  • Hructuna Stecuk

    Цікава інформація)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up