Зробила операцію, про яку «встидно» людям сказати (новини компаній)

Зробила операцію, про яку «встидно» людям сказати (новини компаній)

Ліпосакції, збільшення губ, як у Анджеліни Джолі, грудей, як у Памели Андерсон – це все вже давно є справою буденною та абсолютно не екстравагантною.  Тіла українок тепер оцінюють ще прискіпливіше, ніж завжди. Новою фішкою від хірургів, які роблять з каченят лялечок є корекція статевих губ та, що б ви собі думали, відновлення невинності.

Тепер жіноча краса обзавелась ще одним критерієм оцінки, а саме зовнішнім виглядом статевих органів. Адже ТАМ все має бути естетично, рівненько та нагадувати пелюсточки троянди. Отой дивно-новий критерій тепер не на жарт впливає на самооцінку осіб прекрасної половини людства.

 - Ніколи подумати не могла б, що розмір і форма губоньок, тих що статеві, можуть якимось чином мати вплив на якість сексуального життя, але ось така суб’єктивна думка з крахом розвалилась, - веде мову пані Надія з Тернополя. – Молодий чоловік, з яким я зустрічалась раніше, в один момент сказав мені, що ТАМ в мене немає нічого привабливого. Через якийсь певний проміжок часу я невдовзі розірвала з ним стосунки, але от та думка настирливою мухою залишилась в моїй світлій голові. 

Дні минали, а особисте життя молодої красуні так і проходило без змін. Ті докори та образливі слова колишнього наглухо засіли у світлій голові та згодом стали підставами для лабіопластики (по-народному – корекції статевих губ).

- Я ні слова батькам про це не сказала. Найкраща подруга супроводжувала мене як в день операції, так і у відновний період, – говорить Надія. – Операція тривала всього якихось 30 хвилин, переляку перед та під час неї не було.

До слова, хоч подруга і підтримала Надію, але великого захвату від цього задуму не проявляла.

 – Поняття не маю, чого б то Надійка взагалі погодилась робити цю операцію. Мені здається, що це низько – перетворювати себе в якусь «шкатулку». Що природа дала жінці, тим вона має тішитись, а не робити посміховисько для усіх… Ота неіснуюча маячня – то все її дурнуваті думки, - каже подруга Катерина. – Операція вартувала дорого, тому Надя використала кредитну картку. Не розумію, до чого то все було. Краще б айфон новий придбала за ті гроші.

Але насправді дівчина зробила щось неможливе – вона придбала впевненість у собі. Надія каже, що відноситься до слів оточуючих з байдужістю. Основним є те, що вона нарешті почала нормально жити.

- Досі не розумію, як змогла наважитись на такий серйозний крок. Раніше форму своїх статевих губ проблемою не вважала. Але от після інциденту з колишнім бойфрендом, постійно стала думати про свою недосконалість, - каже Надія.- Після того, як порвала з ним, часто згадувала ті образливі слова, розуміючи що через це я нікому не потрібна. Якраз в один з моментів таких роздумів я перший раз зрозуміла, що моє уявлення про справжню красу доволі неправильне.

Чомусь  вигляд сідниць, рук, живота завжди мав для нас значення, а інтимні частини тіла, ті, які пеститиме найближча людина – не турбує нас? У роздумах такого характеру проходило багато часу. І ось, в якийсь момент думки перетворились в тверде рішення навести красу.

-Очима чоловіків, - каже Надія, -  кожна дрібничка набуває свого сенсу. То ж дуже принижує, така проблема насправді дуже заважає жити, адже ця думка постійно маячить в голові, стосунки не будуються, бо зразу передбачується один і той же фінал - некрасива. Такий стан супроводжував мене постійно. Думки заповнили увесь мій розум, я тратила час на те, щоб переключити себе на щось інше.

Всі спочатку з піднятою головою заявляють, що думка оточуючих їм до одного місця, але час робить так, що більшість все частіше починає берегти свою репутацію. Не секрет, що думка чоловіка завжди була для жінки на першому місці, адже стати саме ТІЄЮ ой як хочеться.

- Знаю, що вигляд моїх інтимних принад абсолютно ніяк не хвилює людей, які мене оточують. Їм на це абсолютно начхати. Але інше діло, коли стосунки рано чи пізно закінчуються в ліжку.  – каже Надія. – Ота дурнувата думка зробила моє сексуальне життя нещасним та бідовим. А мені хотілось відчувати себе богинею в момент близькості з коханою людиною. Набридло займатись ЦИМ при вимкненому світлі.

Нарешті дівчина зрозуміла, що лабіопластика позбавить її отих надокучливих думок.

-Хоча й операція не з дешевих, але я прекрасно знала, що моє психічне здоров’я скоро стане таким підірваним, що ота сума, яку я б витратила на корекцію статевих губ, здаватиметься мені просто дрібничкою.

Я наважилась. Пройшов вже цілий рік. Я не та сіренька мишка, якою була колись. Я можу впевнено сказати, що я себе почуваю справжньою жінкою.

Повернути впевненість у собі та своїх силах насправді просто. У медичному центрі «Оксфорд Медікал Тернопіль» проводять дані процедури за короткий проміжок часу, безболісно та абсолютно анонімно. Записатись на консультацію до лікаря-гінеколога ви можете за номером телефону (068) 752 52 52 чи (0352) 52 52 52.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up