Тернополяни збирають допомогу для київського Євромайдану

Тернополяни збирають допомогу для київського Євромайдану
Щодня з тернопільського Євромайдану відправляють продукти харчування, одяг і гроші учасникам київського майдану. Пункти збору - біля бочок обігріву та намету оргкомітету.

До цієї акції приєдналась і корпорація RIA. Кошти, їжу та корисні речі ми віднесли туди сьогодні, 4 грудня.

- Ми щовечора відправляємо в Київ допомогу, - каже викладач педагогічного університету Олександ Петровський. - На днях вдалось зібрати 50 тисяч гривень. Тернополяни активні, приносять одяг, медикаменти, кошти по можливості. Пропонуємо всіх бажаючих долучитись до акції.

Відео дня
>

Коментарі (1)
  • Anonymous

    Мене от вражає думка: "В країні оголошено страйк!Чому ж, відійшовши метрів 100 від центру,складається враження, що я переїхала в іншу країну, де всі щасливі,працюють на благо влади, готуються до свят!Усі задоволені... І байдуже,що в душі в більшості людей бушує справжня війна протиріч!Люди стоять перед вибором страйкувати чи годувати свої сімї,люди бояться втратити роботу,переживають за власний добробут? Я все це розумію, і я, мабуть, таки відношусь до вищезгаданих людей.Не всі можуть стояти на майданах,не кожен може страйкувати: в когось кредити, в когось хворі діти.Розумію.Але мене обурює - чому в країні, де проголошено революцію, в маршрутках звучить шансон,чому в супермаркетах лунає весела музика? Це замість того, щоб включити те, що ще і ще піднімало б національний дух і гідність народу! Невже нікого ці події не вразили,невже ми стали настільки рабами влади ,що нам навіть байдужа доля власних дітей??? Я вже не говорю про нас, дорослих, звиклих до такого життя. Ми звикли мовчати,але діти наші не зможуть.На що ми їх прирікаєм своєю байдужістю і зневірою??? Чому я не почула сьогодні в маршрутці гімн України, а в супермаркетах не лунають революційні пісні? чого боятись нашим підприємцям? Страх перед втратою прибутків? Не думаю, що якийсь місяць без рекламних акцій призведе їх до банкрутства. Будьте з народом,з людьми,піднімайте дух народу хоч так, якщо на майдан вийти не можете!І повірте - це принесе вам більші прибутки, ніж ваша реклама. Чому на вулицях Польщі в знак солідарності з нашими прагненнями майоріють українські прапори,а в нас на вулицях нічого окрім реклам не побачиш? Є безліч чому. На що ми надіємся,чого чекаємо.Якщо до вчорашнього дня я все ще вірила,що все закінчиться мирно,що у наших «Вождів» прокинеться совість,то зараз ВПЕВНЕНА,що єдиний шанс на перемогу - це відкинути наші насущні проблеми,перестати бути байдужими і жити за принципом «моя хата скраю» , повірити, що разом ми не переможні.Але є одне "але".РАЗОМ.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up