Клінтон визнала перемогу Трампа. Наші – про вибори у США

Клінтон визнала перемогу Трампа. Наші – про вибори у США
Дональд Трамп і Гіларі Клінтон, фото http://apolit.info/

Гіларі Клінтон уже зателефонувала Дональду Трампу і визнала, що він — переможець президентських перегонів у США.

Про це повідомляє CNN. Водночас зранку 9 листопада під час сніданку у Києві, присвяченому виборам, посол США Марі Йованович сказала, що й за нової адміністрації США будуть потужним партнером України.

Громадяни США українського походження також голосували у США.

— Активність виборців дуже висока. Суспільство надзвичайно поділене. Обидва табори дослівно бояться приходу до влади опонента, тому голосують активно, — розповідає колишня тернополянка Ірина Іванкович. — Щодо змін, то я особисто скептично підходжу до передвиборчих обіцянок. На цих виборах панує подекуди дух “вибираємо найменше зло", бо властиво жоден кандидат не виборов підтримки вагомої більшості суспільства.

Відео дня
blockquote>

Нагадаємо, українські ЗМІ неодноразово транслювали повідомлення, що Дональд Трамп проявляв сентименти до Путіна. Також йшлося про те, що один із піарників цього кандидата колись співпрацював із "Партією регіонів".

"Немає різниці, хто переможе на цих виборах — я вірю, що американці й надалі залишатимуться проти ненависті, проти розмежування, расизму, дискримінації імігрантів, дискримінації прав жінок, проти підтримки диктаторів на зразок Путіна, проти небезпеки ядерної війни... Буде важко об'єднати націю після останньої президентської кампанії, наповненої ненавистю облудним кандидатом. Звісно, є багато неосвічених і несвідомих — тому вибори несуть небезбеку. Бажаю усім нам удачі. Боже, бережи Америку", — написала у Facebook колишня тернополянка Оксана Танасів.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Piter Savka

    Не треба було стільки ЗВІЗДІТИ !
  • Анонім

    Пора українцям дорослішати і покладатися на свої сили. Тільки тоді буде толк.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників 19:00 У Тернополі відкриють виставку вишитих картин-стацій 18:00 Понад 1,2 млн грн збитків завдали під час ремонту доріг у Заліщиках 17:03 Погроза вбивством, крадіжка та угон авто: просив не відправляти до тюрми, аби повернутись на службу 16:35 Сиротами залишились двоє синів... Родина Руслана Біленького просить підтримати петицію 16:20 Тернопіль підготував для наших захисників та захисниць нові індивідуальні сезонні аптечки - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 16:01 У Тернополі загорівся будинок: подробиці пожежі 15:35 Волейбольний майданчик на Циганці планують ремонтувати: у якому він стані та що мають робити play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up