Поштову марку із Плебанівським віадуком, що на Тернопільщині, може побачити вся Європа

Поштову марку із  Плебанівським віадуком, що на Тернопільщині,  може побачити вся Європа

Про Плебанівський віадук повинна знати уся Європа, переконані в «УкрПошті» тому відправили марку з його зображенням на конкурс «EUROPA 2018», цьогорічна тема якого - мости. Голосування триває до 9 вересня.

Марку із зображенням видатного моста, що знаходиться неподалік Теребовлі, вже запустили в обіг. Її тираж – 130 тис. екземплярів.

Марка з малюнком моста, що знаходиться за 3 км. Від Теребовлі у с. Плебанівка, вже пройшла процедуру спеціального штампування і стала особливо цінною для колекціонерів. Автор фото моста,  яке зображене на марці, - Олександр Гриців. Фото зроблене у 2012 році і вже отримало нагороду "Золото дня". 

Номінальна вартість на сьогодні - 39 грн 28 коп.

Відео дня

- Віадуків такого плану у світі всього п’ять. Дуже важливо зараз, щоб про українське знали і бачили його, - каже директор туристично-інформаційного центру в Теребовлі Степан Зелінський.

Міст, зображений на марці, побудований австро-угорцями у 1896 році і є видатною пам’яткою архітектури нашого краю.

Серед 56-ти європейських мостів, які беруть участь у конкурсі, Плебанівський віадук має усі шанси на перемогу, переконані працівники «Укрпошти», для цього потрібно лише об’єднатись та проголосувати.

Адреса сайту для голосування: http://www.posteurop.org/europa2018 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up