Заборона на в’їзду в Україну: за першу добу не впустили 100 чоловік. Як ви ставитесь до заборони? (опитування)

Заборона на в’їзду в Україну:  за першу добу не впустили 100 чоловік. Як ви ставитесь до заборони? (опитування)
  • За минуло добу, 30 листопада, на кордоні з Росією Україна відмовила у в’їзді 100 громадянам РФ.
  • Це була перша доба дії обмежень в’їзду в Україну для чоловіків-громадян Росії віком 16-60 років.

Про це розповів речник Державної прикордонної служби України Андрій Демченко, повідомляє "УП".

Причини різні – непідтверджена мета поїздки, частина з них перевищила термін попереднього перебування в Україні, а деякі не мали належних документів для перетину кордону, зокрема, намагалися проїхати за внутрішніми паспортами РФ, хоча за українським законодавством, мали їхати за закордонним, – розповів Демченко.

При цьому протягом 30 листопада Росія не впустила на свою територію 40 громадян України.

Відео дня

"Попри заяви Росії, що вона не вводитиме дзеркальних дій щодо України, тільки за вчора до Росії не було пропущено 40 українських громадян", – зазначив речник українських прикордонників.

Нагадаємо, 30 листопада Україна заборонила в'їзд на свою територію чоловікам-громадянам Росії віком від 16 до 60 років за незначним винятком. заборона триватиме на час дії воєнного стану.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (44)
  • Анонім

    Це вже давно пора було зробити щоб москалів сюда взагалі не пускати , а наших людей котрі туда їдуть треба прирівняти до колобороціаністів оскільки вони туда їдуть ,працюють на заводах роблять запчастини до різного обладнання військового призначення і самі ж про то не здогадуються , що допомагають ворогу підживлювати війну в Україні , а ще ніхто не враховує те ,що наших людей в РФ можуть вербувати для диверсійних дій проти нашої держави . Кордони треба закривати повністю щоб від москалів не ходили фури ,поїзди ,автобуси тобто повна ізоляція . За 5 років гібридної війни наше так зване керівництво не навчилося як протидіяти цій війні в результаті купа складів зі зброєю попідривали москалі,а ще скільки диверсій було реалізовано і попереджено СБУ .

    Искра reply Анонім

    Запрошуємо вас на роботу на військовий завод в РФ.  Висока зарплата. Безкоштовне санаторно-курортне та медичне обслуговування, соціальні гарантії. Також є можливість працювати без відриву від вашого основного місця роботи в якості агента Путіна. Для підписання контракту прохання звертитись в приймальню ГРУ РФ особисто, або по телефону.

    Анонім reply Искра

    Ти дивись щоб тебе за таку рекламну акцію СБУ не спитало про звязки з ГРУ РФ, і з тим шизанутим карликом.Найшовся тут провокатор сраний .

    Искра reply Анонім

    Не бійсь, про те що ми тебе завербували я їм нічого не скажу.
  • Ната Лия

    за одну добу перетинає кордон Украіни 10 тис росіян,100 не впустили......і що????
  • Sergey Marchak

    Dolboyebizm
    Dolboyoby
    Dolboyob
  • бульба

    Не знаю жодної країни , яка зажила краще після того ,як в неї був принесений "правильний взірець американської демократії", всі вони були розчленовані і відкинуті в своєму розвидку на десятки років назад!!!
    Ми дурні та зрадливі, а тому нами легко маніпулювати - ми потрібні!!
    Абсолютно немає різниці ПІД ким ми будемо!! Ми не маємо власної думки, а ті одиниці ,які вміють думати та висловлюватись, автоматично мудаки і запроданці!!
    Моісей водив євреїв сорок років по пустелі даби викоринити рабске та запроданське мислення в свого народу. Може і нам це не завадить?

    Anonymous reply бульба

    Дуже мудро сказано
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
08:02 Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять 22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up