На Симоненка збили жінку з дитиною. Кажуть, винуватець - екс-прокурор

На Симоненка збили жінку з дитиною. Кажуть, винуватець - екс-прокурор
Водій автомобіля Mercedes збив жінку з дитиною на пішохідному переході у Тернополі на вул. Симоненка 17 листопада, близько 17.00. Свідки аварії кажуть, що винуватець, начебто, колишній заступник прокурора.

Про ДТП, внаслідок якого постраждала жінка з дитиною, в редакцію "20 хвилин" повідомив читач Андрій.

Жінку та дитину збили на переході. Їх вже забрала швидка.

За словами читача, довкола винуватця аварії зібрались люди, які хочуть проконтролювати, аби винен був покараний.

Відео дня

На місці ДТП кореспондент побачила натовп людей, які обступили авто Mercedes. Чутно крики, люди жваво обговорювали те, що трапилось. 

Previous Next

- Жінка з дитиною переходила дорогу. Однією ногою вона вже була на тротуарі, розповідає свідок (жінка не представилась - прим. ред). - Водій гнав, навіть не зупиняючись, збив спочатку дитину, а потім жінку. Хотів тікати, але люди почали кричати, не дали йому втекти. Обступили автомобіль. Він вийшов з авто і хотів відкупитись у тієї жінки. Я бачила, як він давав їй сто гривень. Швидка допомога одна приїхала і поїхала, приїхала інша і забрала жінку з дитиною. В якому вони стані - не знаємо. Викликали поліцію. Прочекали на неї 55 хвилин. Приїхала поліція - шостий відділ і вигороджує свого клієнта. Він при погонах. Його жінка прийшла і сказала, що він гіпертонік.

Наразі авто так і стоїть на пішохідному переході, його обступили люди, які вимагають, щоб правопорушник відповів за законом і бояться, що справу "замнуть". Водій стоїть біля авто і веде себе досить спокійно. 
Між собою люди говорили, що за кермом був колишній заступник прокурора Іван Горбуляк. 

Працівники ДАІ ситуацію не коментують, тому подробиці згодом. 

Порушення правил безпеки дорожнього руху інкримінують правоохоронці водієві.

За словами Олега Якимця, начальника відділення слідчого відділу ТВП ГУНП, вже на місці пригоди водій погодився пройти перевірку на алкотестері "Драгер". Результат виявився негативним. Ще двічі винуватець аварії дув у трубку в наркодиспансері. Тест не показав алкоголю в організмі. Окрім цього у водія взяли кров для більш детального аналізу.
 
Правоохоронці кажуть, що водій порушив правила дорожнього руху, оскільки не вжив заходів для зменшення швидкості перед пішохідним переходом.
 
Триває досудове розслідування.
 
 

Тим часом у соцмережі тернополяни жваво обговорюють резонансну ДТП:


Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (100)
  • Анонім

    Таких пішоходів, що вискакують на дорогу, не подивившись спочатку чи їде авто,- треба копати в сраку. Може тоді щось дойде.Бо в такій годині коли лиш смеркає і ще й дощ - нереально помітити якусь курку тупу.100% вина бабки. Треба було ще й вилупити її добре, щоб знала як себе вести на переході і щоб подавала гарний приклад дитині.
  • Анонім

    Як написали http://ternopoliany.te.ua   "Як вдалося з’ясувати, за кермом чорного джипа «Mercedes S500» був 59-річний Іван Горбуляк – колишній заступник обласного прокурора Тернопільщини, сьогодні – адвокат. Чоловік стверджує – бабуся з дитиною вискочили на пішохідних перехід несподівано, їх він не помітив, бо світло фар зустрічного автобуса засліпило водію очі..."   Вражають слова - "бабуся з дитиною вискочили на пішохідних перехід несподівано".  Бабусі тепер у нас як зайці скачуть. Може потрібно повісити на всіх пішоходних переходах рупори і прапорці, щоб перехожі попереджали водіїв, що збираються переходити дорогу в дозволеному місці. Може тоді водії будуть уважні.

    Василиса reply Анонім

    з опису ситуації випливає що жінка з дитиною закінчували переходити "Жінка з дитиною переходила дорогу. Однією ногою вона вже була на тротуарі" - тобто не вискочила раптово, а закінчувала перехід.
  • Кравець Ігор

    неправильно друзі.наш народ якщо став на пішоходний то думає шо авто може стати в любу погоду (зима літо).а закордомом не так якщо ти став на пішохід то тре глянути в ді сторони .а наші привикли як ті телята ходити через це і дтп.
  • Шелінгович Марія

    до чого тут завість не вміє їздити хай пішки ходе а от якби його жінку з дитиною збив простий водій віт теж бувби таким спокійним і прийняв би 100 гривеньо взятки
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up