Біля Надставної церкви збили велосипедиста (ОНОВЛЕНО)

Біля Надставної церкви збили велосипедиста (ОНОВЛЕНО)
16-річного велосипедиста збили на пішохідному переході біля Надставної церкви близько 12 год у понеділок, 1 червня.

- Син переїжджав дорогу на пішохідному переході, йому було зелене світло, а водій не встиг загальмувати, - каже батько потерпілого. - У нього струс мозку, але все в порядку. 

Previous Next

Працівники ДАІ та водій авто наразі чекають інспектора для складання протоколу. 

Відео дня

- Чекаємо поки складуть протокол, тоді знатимемо деталі ДТП і повідомимо, - кажуть працівники ДАІ. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (35)
  • Анонім

    ммда, ще б малому під сраку надавати за таке
  • Анонім

    Я був безпосереднім свідком цієї пригоди, стояв на переході зі сторони парку Топільче. Так от, велосипедист виїхав на перехід ще на червоне світло, залишалося 2 секунди. Можу дати свідчення при потребі.

    igor golovko reply Анонім

    Взагалі то в правовій державі суддя прийняв би Єдино правильне рішення. А саме - покарав би водія за збитого ровериста а самого велолюбителя за проїзд по пішоходному переході. Як кажуть і вівці цілі і вовки не голодні адже і той і другий в принципі порушили пдр.

    Дуглас reply igor golovko

    так водій чого винен, бо гамняр на червоне виїхав?

    Дуглас reply Дуглас

    навіть не виїхав, а вилетів...
  • David Starr

    Велосипедист полюбому неправий. Водій може подати в суд на нього за пошкодження авто.

    Анонім reply David Starr

    В суд?Тоді нехай пояснить,куди він так летів(швидкість була явно не 60,що видно на камері) на червоне світло.

    Анонім reply Анонім

    швидкість була не високою, був свідком. В межах 40-50 км/год
  • Kostiv Oleg

    там обидва винні, машина проскакувала, з протилежного боку водій зупинився а той проскочити хотів, велосепедист теж поспішив тому що всі люди ще кроку не встигли зробити значить зелене ще не загорілось, та і велосепедист переводити повинен був через перехід. Але проблеми будуть в водія а не в велосепедиста
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників 19:00 У Тернополі відкриють виставку вишитих картин-стацій
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up