Біля ПК "Березіль" - смертельна ДТП (ОНОВЛЕНО)

Біля ПК "Березіль" - смертельна ДТП (ОНОВЛЕНО)
Бус Mercedes Sprinter в’їхав у "Тролейбус щастя" на вул. Миру ввечері 29 вересня. В результаті цієї аварії на "Дружбі" пасажир буса загинув на місці, водія забрали в лікарню. Дорога перекрита.

Ця смертельна ДТП трапилася близько 19 год.

Наш читач Андрій повідомив, що аварія сталась тому, що тролейбус намагалась наздогнати жінка, а водій буса намагався уникнути  наїзду, але їхав на великій швидкості і тому спрямував бус в тролейбус. Жінка з місця пригоди зникла.

Після зіткнення, за словами читача, з тролейбуса через задні двері після удару випав чоловік років 55-60. Сильно не травмувався. Пасажира витягали даішники. Швидка "запустила" серце дефібрилятором , але все одно не змогли його врятувати. Водія змушені були діставати МНСники, оскільки його сильно затиснуло між кермом та сидінням.

Відео дня

Станом на 20.30, коли на місце ДТП прибув кореспондент 20minut, на місці на евакуатор заганяли буса, а дорога вся була мокрою - перед цим змивали водою мастило, яке витекло з буса, як пояснили очевидці. На місці аварії також відчувався запах алкогольних напоїв, а на дорозі лежала пляшка горілки.

Previous Next

 - Аварія трапилася, бо водій буса не дотримався дистанції та швидкості руху і в'їхав у тролейбус. Пасажир буса загинув на місці, водія доставили до реанімаційного відділення обласної лікарні, Пасажири тролейбуса не постраждали. - коментує старший інспектор з оформлення ДТП Віталій Шмигін. -  Пляшки на місці ДТП попередньо - таки із буса.

За неперевіреними даними, водій буса також загинув дорогою до лікарні. Про це говорили очевидці, які начебто чули таке від рятувальників.

Ввечері 29 вересня поворот на Карпенка був перекритим для руху громадського транспорту та авто.

коментар правоохоронців станом на 29 вересня :

Близько 18.45 автомобіль “Мерседес-бенц” спрінтер врізався у "Тролейбус щастя” на вулиці Миру. В результаті зіткнення одна людина з бусу загинула, інша у лікарні. Стан останнього - важкий.

На місці аварії працює слідчо-оперативна група. За попередніми даними, водій “Мерседесу” перевищив швидкість. З тролейбуса ніхто не постраждав.
Триває слідство.

Як стверджують в обласній ДАІ, водій буса спершу потрапив у автопригоду на вулиці Обїзній з авто Daewoo, а, втікаючи з місця події, згодом зіткнувся із тролейбусом вже на вулиці Миру.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (23)
  • Магда Вилина

    водитель умер уже в больниц...я это точно знаю.....жаль парнишу,ему было всего 22

    Анонім reply Магда Вилина

    Магда, можливо ви маєте якусь інформацію про постраждалих в цій аварії? Хто вони? повідомте мені буль ласка по тел. 0960752369
  • Анонім

    Не спихайте вину з пяного водія який перевищив швидкість в місті на якусь жінку,яка можливо йшла по дорозі на переході....навіть якщо вона там була,водій, твкрезий і який їде з нормальною швидкістю зреагував би на неї і зупинився..добрещо вони вїхали в тролейбус...уявіть які б були наслдіки далі по ходу їх руху...що б могло статись..звичайно співчуття але ж не ми його напоїли всадили за кермо і заставили їхати 100 км в год..кожен вибираэ свою долю сам.....

    Анонім reply Анонім

    Жінка 100% була і добігала до тролейбеса, а от звідки такі ствердження, що водій був нетверезий?

    Магда Вилина reply Анонім

    он вообще не пил НИКОГДА!!!!!!!!!!!!!он работал на одной базе с моим парнем
  • Анонім

    Ще одна цікава новина.Знаєте,що даний водій зіткнувся перед тим з Део по вул.Обїзній? Так от це трапилося в 17:45 (а не як пишуть в міліції 18:30).Значить в міліції змінюють факти міняючи час першого ДТП.Тому ,що якби виконували сумлінно роботу і найшли винуватця одразу то б смертельної ДТП не було...
  • Анонім

    29 вересня о 18 годині 30 хвилин на Об’їздній дорозі Тернополя відбулася автопригода за участю «MERCEDES DENZ SPRINTER» та автомобіля «Део». Винуватець пригоди, 31 річний водій  автомобіля «MERCEDES» поспішив залишити місце пригоди. Втікаючи з місця дорожньо-транспортної пригоди на вулиці Миру він допустив зіткнення з тролейбусом «SKODA 15TP», що здійснював посадку пасажирів на зупинці палац культури «Березіль».



    Наслідок цього зіткнення виявися трагічним для 31-річного пасажира автомобіля, який загинув на місці події. Самого ж водія з важкими травмами госпіталізували до Тернопільської університетської лікарні. Ніхто з пасажирів тролейбуса при зіткненні травм не зазнав.







    http://nday.te.ua/u-ternopoli-vodij-yakyj-vchynyv-kryvavu-dtp-na-druzhbi-vtikav-z-inshoji-avariji/

    Анонім reply Анонім

    29.09  я з дитиною вийшла з магазину Барвінок, що на вул.Миру 7, і почула сильний удар. Ми відразу ж пішли до Березілю подивитись, що сталося, бо було видно дим і люди збігались на дорогу. Коли ми підходили, увагу відразу привернула жінка, яка голосно плакала, аж схлипувала, нею аж трусило. Під руку жінку тримав якийсь чоловік, вони виходили з натовпу і я подумала, що вона теж була в бусі і є родичкою шофера. Ми пішли за ними. З  Березілю вийшов охоронець і почав їх розпитувати, що трапилось. Жінка була в шоковому стані і говорити просто не могла, тому розповідав чоловік, сказав, що вона йшла до тролейбуса, а бус летів як ненормальний, і  їй пощастило дивом, що вона народилася в сорочці, ще трохи матюків і прокльонів в адрес шофера і вони потихеньку пішли вгору попри Березіль додому.  Жінка років 55, середнього зросту, повна. Але простіше я так розумію, нашій міліції все списати на водія...

    Анонім reply Анонім

    Що саме на водія списати?Швидкість,з якою він летів?Ну так не жінка ж летіла.

    Анонім reply Анонім

    то виходить що жінка нікуди не їхала, якщо пішла до дому. виходить що вона виходила з тролейбуса, а не добігала до нього. і до речі там є пішохідний перехід, і навіть якщо і була якась жінка то вона швидше за все переходила по переходу.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:00 Великодні гостинці для військових збирають у Тернополі: що й куди приносити? 18:10 У Кутківецький ліс викликали дві «швидких», там знайшли непритомних підлітків (ОНОВЛЮЄТЬСЯ) 18:01 На Тернопільщині в останню путь провели 50-річного священника 17:01 Під час гасіння пожежі у свинокомплексі в Тернопільськомцу районі врятували 650 свиней Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 16:00 Нові катальпи біля парку «Сопільче»: як виглядають? (ФОТО ДНЯ) photo_camera 15:00 Зеленський увів в дію рішення РНБО щодо обмеження роботи онлайн-казино 14:09 Пожежа у Тернополі — стовп чорного диму бачили з різних мікрорайонів міста. Подробиці 14:00 У Тернополі презентували фільм «Вовк. Страху нема» — екранізовану історію відваги воїнів ЗСУ 12:55 У полі на Бучаччині знайшли мертвою зниклу 72-річну жінку 11:25 ДТП поблизу Тернопільської митниці – на дорозі не розминулись два авто 11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up