Біля приміського автовокзалу збили дитину. Водій - п'яний

Біля приміського автовокзалу збили дитину. Водій - п'яний
Неповнолітню дівчинку збив "Фольксваген Поло" на вул.Шептицького біля старого автовокзалу у середу, 15 квітня, близько 16.30 год. Дитину забрала "швидка". Водночас на місці події зібралися десятки обурених людей. Також після аварії на Шептицького утворилися затори.

Очевидці кажуть, що водій на великій швидкості їхав по вулиці і різко повернув вліво. Там якраз ішла мати з дитиною. Мама встигла відстрибнути вбік, а дитину автомобіль збив. Щоправда, перед тим вдарив причіп, з якого вели торгівлю. Це і врятувало дитину від ще гірших травм. Дитині - 14 років, вона зараз в хірургії обласної дитячої лікарні.

Люди, які бачили аварію, кинулись допомагати і пішоходам, і водію. Проте, коли побачили, що чоловік ледь на ногах тримається, почали лютувати. Шарпанина, штурхани, викрики... Чоловікові пощастило, що приїхали правоохоронці. Натовп був готовий до самосуду.

Дихати в трубку на місці чоловік відмовився, тож повезли в наркодиспансер. Там взяли кров та провели тест алкотестером. Тест показав 1.91 проміле (а допустима норма - 0,2 проміле - прим.ред.). Нарколог сказав, що то - вища межа середнього ступеню. Сам водій, до слова, поводився зверхньо і хамив як правоохоронцям, так і громадським активістам, які приїхали для контролю.

Відео дня

Інформація, яка шириться інтернет-простором, про те, що за кермом автомобіля сидів працівник міліції, не відповідає дійсності. Водій - Віктор Черній, переконують міліціонери, в органах МВС не працює.

Правоохоронці пообіцяли провести об'єктивне розслідування інциденту. Причини ДТП встановлює слідство. Детальніше про аварію, її винуватця читайте завтра. 

Previous Next

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (25)
  • Анонім

    на ринку чурки торгують де хочуть завдяки кришуванню
  • Анонім

    А с пьяными водителями надо бороться со всей строгостью закона.
  • Анонім

    Беда в том,что не водители не пешеходы не уважают друг друга!
  • Эльвира Дилай (Губайдуллина)

    Водители и пешеходы!Будь- те взаимовежливыми! И тогда будет меньше аварий и травмированных. А к пьяным водителям надо применять самые суровые наказания.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up