Біля вокзалу легківка в'їхала в тролейбус

Біля вокзалу легківка в'їхала в тролейбус
Авто "Део Ланос" зіткнулося з тролейбусом на вул. Б.Хмельницького неподалік від залізничного вокзалу. Автопригода трапилась близько 16.30 год сьогодні, 2 вересня.

Авто виїхало на зустрічну смугу і зіткнулося з тролейбусом, говорять очевидці. Травмованих, наче, немає. Пасажири, за попередніми даними, обійшлися лише переляком. Лише у водія автомобіля — перев'язана голова.

- Я їхав у тролейбусі №11 зі Збаразької по вул.Хмельницького вверх. За кермом була жінка, часто бачу її там. У салоні майже всі сидячі місця були заповненими. Біля банку “Родовід” назустріч тролейбусові вискочив “Ланос”, - каже очевидець аварії пан Богдан. - Тролейбус загальмував, але авто таки в'їхало в нього спереду. Тільки й встиг почути “гуп”... Ото водії пішли тепер, як в тому анекдоті ”чурка права купіл, а а єздіть не купіл”. Хтось одразу викликав швидку. Але ніби всі живі-здорові, лише трохи у водія автомобіля була кров на обличчі.

Далі, за словами чоловіка, водії обмінялися “компліментами”: “Ти як їхала?”, “А ти подивись, як ти мені тролейбус погнув!”.

На даний момент (о 17.05 год.) на місці автопригоди працівники ДАІ оформляють аварію. У тролейбусі вже немає пасажирів.

Водночас рух транспорту по цій вулиці дещо ускладнений, тож будьте обережні.

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Terno

    водій Ланоса намагався проскочити обганяючи маршрутне таксі №19, але не встиг...тому лобове зіткнення.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up