ДТП біля СБУ: "поважна особа" з Ford'а закрила номери пакетом

ДТП біля СБУ: "поважна особа" з Ford'а закрила номери пакетом
Аварія біля СБУ, Тернопіль, 21 червня 2016
  • Аварія, у якій зіткнулись Ford та Audi поблизу СБУ на просп. Бандери у Тернополі трапилась у вівторок, 21 червня, близько 9.20.
  • Невстановлений поки чоловік прикривав номерні знаки машини кульком.

Побачивши журналіста чоловік, який ймовірно є водієм Ford'а, відразу намагався заборонити фотографувати авто. 

Previous Next

- А для чого Ви фотографуєте? Можете не фотографувати? Для чого "світити" авто, це поважна особа... - говорив він.

Відео дня

 

 

 

 

 

 

 


А згодом додав, що якщо і фотографувати, то без номерних знаків та обличчя. Задній номерний знак авто закрили пакетом. 

- Що це він собі таке дозволяє? Теж мені поважна особа, - обурювався водій таксі, який проїжджав неподалік. - Хто йому дозволив заклеїти номери пакетом? Якщо потрапив в аварію і винен, то відповідай за це. Нехай поліція його оштрафує за те, що він номерні знаки прикрив. Він не мав на це права.

Хто в кого в'їхав і за яких обставин трапилась аварія, наразі з'ясовують 
правоохоронці. 


 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (21)
  • David Starr

    То баран, а не поважна особа.
  • Анонім

    На голову надів би краще цей пакет ,зірка голівуда бл...
  • Анонім

    Щодо фрази "перебіжчик нахвалює комунізм і робить з УПА бандитів" : коли жив мій дідусь, а він був 1908 року народження, був господарем, то казав що прості люди однаково боялися як і тодішньої влади, так і нічних гостей, бо вбивали і одні, і другі. Дуже часто, без причини.

    Івасик Телесик reply Анонім

    Я тобі от що скажу, якби ті "нічні гості" робили те про що ти ту торочиш, їм би не ставили пам'ятки в кожному селі! Це по перше. По друге вивчи методи якими НКВД боролося проти повстанців, зокрема їхні ряжені загони для дискримінації УПА. Що саме ці загони робили з українцями і для чого це все робилося. Це факт, який є в документах, ти ж бачу любиш тільки на дідові слова опиратися.
  • Діонісій

    от чувака прорвало, як його багато.

    Anonymous reply Діонісій

    творча особистість мабуть

    Анонім reply Anonymous

    мабуть, дальнобійник...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вона вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) Від читача 11:51 День кар’єри в ЗУНУ: крок у професійне майбутнє 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Окупанти вдарили по багатоповерхівці в Дніпрі. Є загиблі, серед них — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up