На "Дружбі" автомобіль збив на смерть малу дитину (ОНОВЛЕНО)

На "Дружбі" автомобіль збив на смерть малу дитину (ОНОВЛЕНО)

Смертельна аварія трапилась перед обідом 8 вересня у Тернополі на вул. Мазепи. Під колесами вантажівки загинув 4-річний хлопчик.

Про аварію у редакцію "20 хвилин" повідомила читачка Ольга. У поліції ДТП підтвердили.

- За словами очевидців, хлопчик був з мамою, а потім раптово вибіг на проїжджу частину, - коментують в прес-службі патрульної поліції Тернополя. - І потрапив під задні колеса вантажівки ЗІЛ.
Дитина загинула на місці.
 
За словами очевидця, мама хлопчика купувала овочі біля дороги. Дитина раптом вибігла на дорогу, пішохідний перехід був далі. Чоловік каже, що мама підбігла не одразу, не розуміла що сталось.

Свідки говорять, що по той бік вулиці, тротуаром ішла його бабуся і він, нібито, хотів до неї прибігти.

Мати загиблого хлопчика має ще старшого сина. Цьогоріч він пішов до 5-го класу.

Відео дня
div>
- Я продаю біля дороги, - розповідає ще одна очевидиця Раїса Миколаївна. - Чоловік з другого боку дороги почав кричати "Зупинися!", і  ми почули сильний удар. Хлопчик перебігав дорогу, а вантажівка наїхала на нього заднім колесом. Шофер його не бачив, їхав повільно. І все, дивлюсь - дитина лежить. А це ще й моєї знайомої дитина, її родичка тут неподалік працює. Шкода хлопчика, я сама дитину похоронила.
 
Наразі усі обставини з’ясовують правоохоронці.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (90)
  • Masha Grusevich

    Перехід справді небезпечний.водіі тепер скажені іздять хтозна як.треба щось думати
  • Олег Кубіцький

    Влада відповідає за життя кожного українця, а тим паче дитини!
  • Анонім

    Дуже шкода дитинку, батьків.... Бачу, тут всі, якщо не більшість шукають винного... Висновки зробити і думати надалі, то важко. Хто би не був винен, життя не повернеш. Якби мама знала, що таке станеться, то мабуть нічого більше, ніж правил дорожнього руху, не вчила б і не доглядала б краще. А всі інші хіба ні? Вссі розумні, коли все видно. Нащо дорікаєте? Ця мама засвоїла урок, хоч такий важкий... Щодо Надала. Я не захищаю його, але, невже ви всі тут думаєте, що він має мало не кожному дому виділити персонального наглядача. понаставляти підземних перїходів і може ще поліцію на кожному повороті поставити? Я думаю, що всі діти на персональній відповідальності батьків а вже потому у когось ще. Погоджуюсь, дуже багато в місті ще треба, але точно не пильнувати владі людських дітей.

    Олег Кубіцький reply Анонім

    У

    смерті хлопчика мусить бути винний, чи ви хочете сказати, що винна дитина!?
  • Олег Кубіцький

    100 % вина міської влади, надал і ко позаставляли всі узбіччя тротуарів мафами, людям , котрі привозять зі села свіжу городину ніде її продати, вони змушені торгувати просто на хідниках, так і у цьому випадку, поки мама купувала печериці і помідори дитина потрапила під колеса, міська влада повільно знищує населення
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up