На Новому світі ДТП за участю патрульних

На Новому світі ДТП за участю патрульних

У патрульній поліції стверджують: поспішали врятувати жінку, яка погрожувала накласти на себе руки, і скоїли ДТП. Водійський стаж копа, який був за кермом, – 5 років

Аварія за участю патрульного «Пріуса» сталась 15 червня на вул. Новий світ, 22.

  • На планшет зі служби 102 поступило повідомлення, що жінка має намір скоїти самогубство, - розповіли в прес-службі управління патрульної поліції м. Тернополя. – Патрульні виїхали на місце події і разом із заявником прочісували район. І допустили зіткнення з автомобілем «Деу-Ланос».

Винуватцем ДТП, за попередніми даними, є патрульний поліцейський, повідомив начальник управління патрульної поліції м. Тернополя Володимир Струк.

- Щодо нього склали адмінпротокол за ст. 124 Кодексу про адмінпорушення – за скоєння ДТП, - повідомив Володимир Струк. - Ніхто нікого не «прикриває», ніхто з місця події не тікав. Все оформили, згідно з чинним законодавством.

Відео дня

Збитки покриватиме страхова компанія – Володимир Струк запевнив, що всі службові авто застраховані.

Тернополянин Олександр, який є членом ГО «Дорожній контроль», побував на місці ДТП та повідомив про аварію редакцію (прізвище чоловіка редакції відоме. В матеріалі ми його не називаємо на прохання чоловіка – прим. авт.).

  • Поліцейські на місці не скривали, що потрапили в ДТП, однак у мене були серйозні підстави вважати, що вони їздять без документів – жоден службовий «Пріус» не має свідоцтва реєстрації транспортного засобу, - каже п. Олександр. – Тобто, патрульні, які перевіряють наявність документів у всіх учасників дорожнього руху, їздять без таких?

В даному випадку йдеться про службове авто з держномером 0631 на синьому фоні, каже активіст.

  • Я попросив пред’явити документи і представив посвідчення активіста ГО «Дорожній контроль України», - каже пан Олександр. – Мені відмовили. Лише сказали, що свідоцтва є, але мені пред’являти ніхто нічого не буде. Намагався нагадати поліцейським про заяву Хатії Деканоїзде, мовляв, патрульна поліція працюватиме відкрито. Результату це не дало.

Чи мають працівники патрульної поліції всі документи, потрібні для керування транспортними засобами, в т.ч. і свідоцтва про реєстрацію, ми поцікавились у Володимира Струка. На що він відповів: «Всі реєстраційні документи для керування транспортними засобами були в наявності».

Нагадаємо, це вже третє службове авто патрульної поліції, яке потребує ремонту. Очільник копів каже, що наразі чекають рішення суду. Ще були дві ДТП, коли патрульні машини «зачепили» інші водії. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (11)
  • Анонім

    ой , всі такі їздуни шо труба.....  Задрали вже, раз самі все краще за них можете то чому не йшли в поліцію? експерти 

  • Анонім

    То тоді в новій поліції буде старе даі в повному складі. Бо вони всі з вищими юридичними освітами. Вчилися заочно. Косили гроші на дорогах і пересилали викладачам. Краще цих навчити елементарної юридичної грамотності а ніж старих відівчити брсати взятки

    Anonymous reply Анонім

    краще нових з юридичною взяти причому тут старі, не потрібно перекручувати слова , що ці нові не давали взяток  .... сумніваюсь, їздити не вміють ...
  • Анонім

    Відповідна освіта це яка?

    Anonymous reply Анонім

    юридична
  • Anonymous

    відправити того Струка у відставку ... був би нормальний сам пішов би, скільки вже було випадків що вони їздити невміють а це тільки вершина айзбергу, а що хотіти понабирали педагогів психологів і таке інше ... воно немало де подітись а тут пофортило є  безліч людей з відповідною освітою нехай працюють може хочаби їздити вміють ...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up