На "Східному" вантажівка збила на смерть жінку-велосипедистку (ОНОВЛЕНО)

На "Східному" вантажівка збила на смерть жінку-велосипедистку (ОНОВЛЕНО)

Водій вантажівки "ЗІЛ" збив на смерть 66-річну велосипедистку у Тернополі на вул. Протасевича у п'ятницю, 22 липня, близько 8.00.

- Збили велосипедиста на Протасевича, людина загинула, - повідомив у редакцію читач Руслан. 

Журналіст "20 хвилин" на місці ДТП побачила патрульних, які регулювали рух транспорту на вул. Протасевича, автомобіль "ЗІЛ" та накрите тіло жінки

Зараз в тому районі величезні затори. На місці аварії тривають слідчі дії.

Відео дня

Водій вантажного автомобіля “ЗІЛ” виїжджав з другорядної дороги на головну, а саме, з вулиці Довженка на Протасевича, неподалік Гаївського перехрестя, повідомляє "Досьє 102". В цей момент за тим ж маршрутом поруч повертала  велосипедистка. Відстань нею та вантажівкою була невелика, і водій заднім колесом зачепив велосипед. 66-річна впала з велосипеда і внаслідок удару померла.

Водія вантажівки забрали для освідчення та перевірки на вміст алкоголю. 


Правоохоронці звертаються до усіх, хто бачив аварію чи можливо проїжджав поруч і момент зіткнення зафіксував відеореєстратор, повідомити за номерами телефонів: 27-12-91, 27-12-84 або на лінію “102″.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (34)
  • Анонім

    Ті старі зіли тож їздять переважно як рагулі, не дивляться по сторонам, без поворотів, раз була ситуація їхав за таким, він зупиняється  і здає назад тупо, добре що позаду мене не було ще машин,  встиг задню здати. Однозначно вина водія, бабульку школа.

    тойво reply Анонім

    в них повороти може і працюють.але вони часто в болоті і їх не видно.хіба вночі.
  • Лотоцький Паша

    Прохання до журналістів з'ясувати ситуацію та думку поліції, зважаючи на відеодокази. Бо звідки взялась версія про "їхала тим ж маршрутом і заїхала під заднє колесо" -- дуже цікаво. Напевне, версія зі слів шофера, чи як?
  • Сергій Тукало

    тойво reply Сергій Тукало

    погано видно. зіл не пропустив,їхав собі і їхав,не особо гальмував навіть.

    бачить машин нема і поїхав а велосипедистку не замітив.

    не памятаю чи є там знак стоп чи нема.
  • Анонім

    Стара бабо куда ти преш на пиз .ику  взяс пенсію тай чекай машрутку.А все через кризис діти гроші заберуть старе немає за що катати приволокло си ровер от і маєш ще би коня купила.Ровер то не є засіб для пересування то смішно як хтось їде на тому драндулєті так можна їхати і на лижах по дорозі і на коньках і на самокаті.Краще щоб вийшов закон про те що не можна їхати на мотоциклах і на роверах по місту .Яка тепер різниця хто прав хто виноват  людину не повернеш сумніваюся що водій сяде

    Анонім reply Анонім

    І маршруткам заборонити їздити, і легковим автомобілям. Коротше хай всі ходять пішки, бо анонімному дурню що вище, це все здається небезпечним.

    тойво reply Анонім

    і ше заборонити таксистам-мудакам яких 99% і іншим неадекватам сідати машиною керувати.

    а і пішоходам тоже які лазять де попало.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera Від читача 11:51 День кар’єри в ЗУНУ: крок у професійне майбутнє 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up