На Теребовлянщині в аварії загинула жінка. Слова очевидця

На Теребовлянщині в аварії загинула жінка. Слова очевидця
Пішохода - 50-річну жінку - збив насмерть 52-річний водій автомобіля “Део-Ланос” у вівторок, 15 вересня, в селі Мшанець. Повідомлення про аварію з потерпілими у Теребовлянський райвідділ міліції надійшло о 20.30.

ДТП трапилася на автодорозі Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече. Потерпіла - 50-річна мешканка села Мшанець.

За словами водія, жінка стояла посередині дороги і він її не помітив, оскільки його засліпило світло фар зустрічного автомобіля.
Жінка від отриманих травм померла на місці автопригоди. У водія взяли аналіз крові для перевірки на вміст алкоголю. За попередніми даними, водій був тверезий і швидкості не перевищував. 
Подія внесена в єдиний реєстр досудових розслідувань за статтею 286 частина 2 ККУ – порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження. Триває слідство.

Цій аварії передували інші обставини, про них 20minut.ua написав читач, який був очевидцем подій. Далі цитуємо дослівно:
"Доброго дня, став свідком  ДТП в селі Мшанець, Теребовлянського району, яке сталося 15 вересня, приблизно в 20:25. Все почалося з того що невідомий переїхав собаку однієї дівчини, вона лягла посеред дороги біля рештків цієї собаки. Невдовзі зі сторони Теребовлі під'їхав жовтий був Мерседес, зупинився на узбіччі з аварійкою, вийшов водій і почав забирати цю дівчину з проїжджої частини. Так як дівчина була в неадекватному стані це було важко. За хвилину підбігла жінка з чоловіком, як оказалося її мама, стали посеред дороги і дивляться, як він самотужки її в неадекватному стані пробує відтягнути на узбіччя! Цей хлопчина кричав до них, щоб допомогли, але вони даже не порухалися. І тут надлетіла зустрічна машина Део-Ланос і збиває обох, мама цієї дівчини пролітає по боці капота і крила і вдаряється головою об стойку діверок, а потім об асфальт. Молода дівчина, яку той хлопчина з Мерседеса встиг відтягнути на пару сантиметрів зі зустрічної зачіпає весь бік того Ланоса від переду до задніх дверей, зате лишилася жива завдяки йому. А якщо би він не встиг, то ця машина збила би їх трьох насмерть. Мама померла на місці, а дівчина пролежала 5 хв непритомна, отямилася, взяла рештки свого собаки і втікла. Люди сказали, що це неблагополучна сім'я, яка любить випити. Шана і повага таким водіям, як цей хлопчина, який зупинився і робив все щоб уникнути цієї біди!"

Відео дня

У секторі зв'язків із громадськістю обласної міліції журналісту підтвердили, що інцидент з дівчиною та собакою справді був. Проте стосунку до аварії він не має. Адже жінку збили тоді, коли чоловік вже відтягнув цю дівчину на узбіччя. Попередньо відомо, що і жінка, яку збила машина, і дівчина були у нетверезому стані. Дівчину односельці знайшли зранку сплячою біля річки. 

До слова, за нашою інформацією – аварію скоїв депутат облради. Ми зв'язувалися з ним, аби отримати коментар.

- Мені зараз не до розмови, - сказав чоловік.

Згідно з законодавством, до рішення суду журналісти не можуть розголошувати імені й прізвища винних, поки їх винуватців не назве суд.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Saxa

    От наш народ.Якщо ти був таким прямим свідком даної аварії, чому ж ти не звернешся в міліцію і не дасиш показання, офіційно підписані та підтримуючи їх в суді. Крім цього, міліції як завжди необхідно якомога більше свідків та очевидців, які б могли щось толкове показати та розказати... Тому , будь порядним чоловіком, звернись в Теребовлянську міліцію і допоможи їм, щоб правдиво все зробили...А не придумували різні версії, !!!Хто куда біг і де лежав.

    Ядвіга Федик reply Saxa

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ Від читача 14:22 Маленьким тернопільчанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up