Потрійна нічна ДТП за участю камуфльованого джипу

Потрійна нічна ДТП за участю камуфльованого джипу
Спочатку водій військового позашляховика буянив у дворі на вул. Галицькій. Коли зробили зауваження, водій почав бити людей. Ті викликали міліцію, і чоловіка забрали до відділку. Авто, ймовірно, забрав хтось з його товаришів. Після цього на джипі скоїли ще 2 ДТП, розтрощили два легковика. Травмована 19-річна пасажирка іномарки

 

Перегони камуфльованого джипу нічним Тернополем закінчились ДТП. Результат – розтрощені три авто і травмована 19-річна дівчина.

  • Ввечері 17 серпня водій джипу з військовими номерами ганяв на шаленій швидкості у дворі на вул. Галицькій, - розповів начальник сектору зв’язків з громадськістю обласної міліції Сергій Крета. – Йому перехожий зробив зауваження. Той вискочив з авто і почав бити чоловіка.

На допомогу перехожому кинувся інший чоловік – дісталось і йому. За битих намагалась заступитись якась жінка, водій джипа вхопив її за волосся і почав тягати, розповіли у міліції.

Відео дня
  • Врешті люди викликали міліцію, - повідомив Сергій Крета. – Чоловіка забрали у відділок. З його слів, він боєць «Айдару». Авто, знову таки зі слів затриманого, належить гарнізону м. Щастя, що на Луганщині. На вул. Галицьку приїхав до знайомої. Коли його затримали, чоловік буянив і відмовився від проходження експертизи на вміст алкоголю у крові.

Інформацію про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. За даним фактом  відкрито кримінальне провадження за частиною першою статті 296 Кримінального кодексу України – хуліганство.

Тим часом джип зі спущеними шинами залишався у дворі. Невдовзі хтось його забрав. Люди припускають, це був хтось з колег хулігана.

Далі події розгортались, як пригодницькому фільмі.

  • За попередніми даними, близько опівночі 18 серпня джип мчав вул. Руською, від залізничного мосту, - розповів інспектор сектору кадрового забезпечення та профілактичної роботи обласної ДАІ Микола Ігнатченко. – На перехресті з вул. Січових стрільців джип зіткнувся  з автомобілем «КІА». Але з місця події утік.

Невдовзі джип повернув на бульв. Шевченка – поїхав «проти шерсті» і на перехресті вул. Острозької зі Шпитальною врізався в Nіssan Micra, кажуть у ДАІ.

- Потерпіла 19-річна пасажирка іномарки, - повідомили у ДАІ. – Від удару дівчина вдарилась головою та розбила лоба. Їй надали невідкладну допомогу та відпустили додому.

Недалеко від місця ДТП, позашляховик заглох, відтак водій залишив його та покинув місце події. 

Правоохоронці проводять заходи щодо встановлення особи зловмисника та його місцезнаходження. За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження згідно статті 286 Кримінального кодексу України – порушення правил безпеки дорожнього руху. Тривають слідчі дії.

За нашою інформацією, «айдарівець», якого забрали у відділок, - мешканець Теребовлянщини. Вже раніше мав проблеми із законом та був судимий за «хуліганку».

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (59)
  • S.O.M

    А вот и первый звоночек этому ублюдку. Дальше будет больше. Пускай задумается мразь где она накосячила. Бумеранг он такой...
    https://novynarnia.com/2022/01/29/cane-corso-vasyl/
    даже в комментариях засветился недоносок этот, слюнкой брызжет, ручками машет...

    Артем Шведак reply S.O.M

    Ти один із тих самих диванних експертів який ніхера не зробив для країни
  • Анонім

    Цей Jeep давно розсікає вулицями та дворами Тернополя починаючи із середини травня 2015р.
  • Анонім

    прослідкувати голу жінку по камерах і її пересування по вулицях можемо а прослідкувати куди їхав джип і що чудив , слабо?
  • Анонім

    А ось інтервю нашого героя   -   http://korrespondent.net/ukraine/3411951-boets-aidara-pryznalsia-zhurnalystu-chto-pytal-rossyianyna



    Як би Ви сказали, нормальна людина???

keyboard_arrow_up