Страшна аварія на Шумщині: загинули діти

Страшна аварія на Шумщині: загинули діти

ДТП трапилася на ділянці дороги Остріг-Кременець-Почаїв-Радивилів у понеділок, 2 травня, близько 4:30. Автомобіль Mercedes Vito перекинувся. Двоє дітей загинуло та шестеро у лікарні.

 

 

За попередньою інформацією, діти відпочивали у клубі в селі Людвище Шумського району. В компанії молодих людей було кілька неповнолітніх. Близько 3:30 вони вирішили їхати додому в с. Соснівка. При повороті водій автівки не впорався з керуванням, перевищив швидкість та злетів у кювет. Аварія трапилася над трьохметровою прірвою. Мікроавтобус кілька разів перекинувся, падаючи вниз. На момент аварії в автівці було 9 людей. Під час падіння кілька пасажирів вилетіли з транспорту. Зупинилася автівка в лісосмузі.


18-річна дівчина  від отриманих травм померла на місці ДТП. У лікарні в стані церебральної коми помер 17-річний юнак.

За життя інших пасажирів боряться лікарі. Їх госпіталізували до Шумської лікарні, вирішується питання про переведення травмованих на лікування до Тернополя.

Відео дня

Правоохоронці відібрали взірці крові для перевірки на вміст алкоголю у водія, опитують потерпілих, які знаходяться при свідомості.

Подія внесена до ЄРДР за статтею 286 частина 3 ККУ. Триває слідство, повідомили в ГУНП в Тернопільській обалсті.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (9)
  • Эдуард Дубоделов

    А ще,не можу твердо сказати,но(дуже схоже на переобладнаний бус),там пристібайся,не пристібайся,якшо відсутні фабричні сідіння,разом із лонжеронами в підлозі,то при дтп,потейційні ,,жмури,,усі.Знущаються над народом,а дітям нехер їздити,не повірю,що верталися терезві.Біда,батькам родинам співчуття,але вже не повернути,будьте поважні.
  • Анонім

    Шмарки не висохли а вже їжджу машиною так по селах є та поліція би поїхала в ті села то там можна штрафувати кожного другого.Воно брикає хоче показати що круте їде про дівок думає  свербит от і прокатало нащо то сідати до пяногов машину або до шмаркатого.І що тепер дітей не вернеш годувала мама надіялася на якусь поміч а тут на тобі чи так мало бути але береженного Бог береже

    Василь Кадобний reply Анонім

    Грубо,але правильно!!!

    Anonymous reply Василь Кадобний

    справеливо
  • Anonymous

    для чого їм було машину взагалі давати , питання до батьків
  • ретро

    Ремень безпеки не дурні люди придумали, дурні тільки зволікають і тим розплачуються. Пришлелись де б ти не сидів і лишишся живий.

    Анонім reply ретро

    На яйці си той ремінь причепи

    ретро reply Анонім

    Та і причипив би во великі і гойдаються.

    Анонім reply ретро

    Кому ти це кажеш. Це ж діти. Там з тих людвищ до тої соснівки 5 хвилин пішки,і 10 хвилин машиною в обїзд як ті поїхали. Я б напевне вибрав пройтися пішки. А молоді хочуть їхати,типу хто їде той крутий.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо потім він добровільно мобілізувався 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera Від читача 14:22 Маленьким тернопільчанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up