Водій таксі "СТ" підім'яв зад KIA: обійшлося без жертв

Водій таксі "СТ" підім'яв зад KIA: обійшлося без жертв
Аварія трапилася на об”їзній дорозі біля ринку "Західний". Водій таксі "СТ" протаранив автівку KIA. Обійшлося без жертв.

1 квітня близько обіду на об'їзній дорозі, що по вулиці Степана Будного, сталася ДТП. Згідно слів свідків водій автомобія KIA Magentis не пропустивши автомобіль таксі фірми "СТ", різко повернув на світлофорі. Як результат, водій автомобіля марки Lada в”їхав в праву, задню частину автомобіля KIA. Від сили зіткнення, KIA викинуло на пішохідну частину, протаранивши перед тим залізну огорожу, що розмежовувала дорогу від тротуару.

- Я спокійно повертаю на світлофорі, жодного автомобіля при цьому не було, принаймні я таксиста не бачив взагалі і за долю секунди відчуваю сильний удар в задню, праву частину мого авто, - каже водій  KIA Magentis Володимир. - Мій автомобіль з великою силою перекидає через острівець безпеки і я просто в”їхав на шаленій швидкості у залізну огорожу, яка розмежовує дорогу та пішохідну зону.

Відео дня


Як додає Володимир, йому водій таксі сказав, що він їхав зі швидкістю 40 км на годину. - Дивлячись на те, як мій авто відкинуло, слабо віриться, що там була саме така швидкість. Щастя, що не було людей та ніхто не постраждав, - каже він.


В свою чергу, водій таксі Володимир розповідає, що прекрасно бачив перед собою автівку KIA, однак коли він під”їхав ближче водій зазначеного авто різко повернув перед ним, - от я і не встиг зманеврувати, додає таксист.

Випадковий свідок Анатолій каже, що самого зіткнення він не бачив, але знає що ця ділянка дороги є досить проблемною.

- Для того щоб тут врегулювати ситуацію на дорозі, необхідно поставити, як мінімум вісім світлофорів, - каже жартома Анатолій.

Представник патрульної служби розказав, що були порушені водіями правила проїзду на перехресті, тому слідство буде встановлювати винуватця ДТП.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Діонісій

    там хоч працює світлофор хоч ні, стільки є аварій, що капец.

    там камера є на перехресті, можна буде подивитись точно, тільки треба сказати, щоб виклали той уривок.
  • Анонім

    Судячи з фото, водій КІА повернув направо з лівого ряду.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up