Жахлива ДТП біля Тернополя: таксист протаранив Renault, яке від удару відкинуло під вантажівку

Жахлива ДТП біля Тернополя: таксист протаранив Renault, яке від удару відкинуло під вантажівку
Водій таксі "549" на автомобілі Daewoo Lanos врізався у Renault, яке від удару відкинуло під вантажівку DAF. Аварія сталася у Великій Березовиці на вул. Микулинецькій 7 березня, близько 20.00.

За словами водія червоного Renault Kangoo Юрія Задорожнього, водій служби таксі "549" марки Daewoo Lanos на шаленій швидкості виїхав на зустрічну смугу та протаранив його автомобіль.

- Від цього удару мій Renault відкинуло прямо під вантажівку DAF, яка їхала позаду, - розказує Юрій. – Ми одразу ж викликали швидку та поліцію. Швидка приїхала буквально за декілька хвилин, а правоохоронні органи, значно пізніше. Як розповідає водій Renault, зіткнення сталося близько 20.00.

Пан Юрій розмовляв з водіями, які стали безпосередніми свідками цього ДТП. З їхніх слів, водій таксі на великій швидкості проїхав на світлофорі повз них на червоне світло, і вже за 50-70 метрів від світлофора виїхав на зустрічну смугу і спричинив аварію.
- На жаль, наша поліція прибула "дещо" невчасно, тому свідки тої події не стали так довго чекати.

Відео дня

В свою чергу, водій вантажівки DAF Віталій Лесечко також підтвердив той факт, що таксі на великій швидкості виїхало на зустрічну смугу та зіткнулося з червоним фургоном Renault.

 

 

- Від удару, по інерції Renault Kangoo кинуло під мою вантажівку. Мані вдалося зманеврувати щоб не протаранити в «лоб» червоний фургон. Вся сила зіткнення, прийшлася на правий бік, в область паливного баку моєї вантажівки. Нащастя, бак силу зіткнення витримав, – розповідає Віталій.

Редакції "20 хвилин" також вдалося поспілкуватися з рідним братом водія таксі Олегом Пушкарем, який нас запевнив, що його брат Ігор Пушкар не був в стані алкогольного сп’яніння.- Мені Ігор розповів, що світло зустрічного авто його засліпило. На долю секунди брат втратив з поля зору дорожню розмітку, що було далі він не пам’ятає, - каже пан Олег. – Швидка його доправила в лікарню, де йому надали медичну допомогу та проведуть експертизу чи був він п’яний чи ні. Однак, я з ним безпосередньо спілкувався і бачив, що він алкоголю не вживав.

Представники правоохоронних органів, які прибули на місце зіткнення, розповіли, що слідчий на місце ДТП вже виїхав.
- Щодо наших дій, то основна наша задача на місці аварії надати першу медичну допомогу потерпілим і обгородити місце зіткнення та відновити рух автомобілів на цій ділянці дороги щоб уникнути інших ДТП, що ми одразу ж зробили, - каже поліцейський. - На щастя, обійшлося без летальних наслідків, однак швидка з численними травмами та порізами забрала водія таксі та пасажира Renault Kangoo. Автівкам добряче дісталося, вони тепер не «на ходу».

Ближче до 22.00 прибула на місце аварії слідчо-оперативна група. Коментувати подію вони відмовилися, оскільки не володіли в повній мірі ситуацією.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (33)
  • Івасечко Віталік

    ти нафото добре подивись
  • Івасечко Віталік

    Фура їхала по правій але тікала від зіткненя тому опинилась на лівій
  • Анонім

    Взагалі чому фура іхала по лівій полосі коли малаб їхати по правій згідно правил дорожнього руху
  • Анонім

    Взагалі чому фура іхала по лівій полосі коли малаб їхати по правій згідно правил дорожнього руху
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up