Фото дня: через будову біля залізничного ускладнили прохід пішоходам

Фото дня: через будову біля залізничного ускладнили прохід пішоходам
Тернополяни кажуть, що їм незручно переходити дорогу, а водіям заїжджати на територію вокзалу через будівництво торгового центру біля залізничного вокзалу.

- Забрали в людей тротуар, половину дороги, - каже тернополянин Сергій. - Як то кажуть ні пройти, ні проїхати. Розумію, що будова і все таке. Але тут ж тепер дорогу якось небезпечно переходити. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Roma Swetrov

    А що цього пан Головчак не знав? Чи він веде громаду в іншому напрямку за вказівкою Надала. Ще одного Чепіля Тернопіль не переживе.
  • Roma Swetrov

    При видачі дозвільних документів на це будівництво порушено Закон України «Про регулювання містобудівної діяльності» :

    • Ст.5 п.   2. Вимоги  містобудівної  документації  є  обов'язковими  для виконання всіма суб'єктами містобудування.

    • Ст.8 п.3 Рішення   з   питань   планування  та  забудови  територій міськими   радами  та  їх виконавчими  органами,  в  межах визначених  законом  повноважень з урахуванням вимог містобудівної документації.

    • Ст.24 п. 4. Зміна цільового  призначення  земельної  ділянки,  яка  не відповідає  плану  зонування  території  та/або  детальному  плану території забороняється.

    • Порушено ст.25 п.1 та 2.

    Порушено Порядок надання містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки, їх склад та зміст, затверджений Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 07.07. 2011 р. № 109 п.2.4

    Підставою для відмови  у видачі містобудівних умов та обмежень  є  невідповідність  намірів  забудови земельної ділянки положенням відповідної містобудівної документації на місцевому рівні.  Не відповідає генплану та плану зонування, більше нічого не потрібно. А далі позов до притягнення відповідальних осіб за порушення законодавства. Я за порушення ЗУ «Про будівельні норми» і не згадую.  

    Чому досі відповідальні особи не покарані чи не сидять  у відповідності до п. 7. Ст.18 вказаного вище Закону – питання до контролюючих органів. Дії Надала передбачувані  адже це уже увійшло у практику – все рішає суд за мерського сприяння.
  • Василиса

    дивуюсь цим "бізнесменам". По місту купа одноманітних магазинчиків і офісів. Навпроти зупинки напівпустий офісний центр. Хто туда ходить, коли масово знизилась купівельна здатність населення!! І далі відкривають і відкривають ці магазинчики....
  • Anonymous

    То того йде що опять на когось наїдуть....падли повиривали труни і дальше будують...слів нема....ченуші с тими грошима вдусятся...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вона вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) Від читача 11:51 День кар’єри в ЗУНУ: крок у професійне майбутнє 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up