Фото дня: тернополяни стоять у метрових чергах, аби оплатити візу

Фото дня: тернополяни стоять у метрових чергах, аби оплатити візу
Чергу, яка розтягнулася на десятки метрів за межами відділення "Ідея Банку", побачили сьогодні 20minut.ua на вулиці Руській. Трішки краща картина біля відділення "Кредо Банку" на вулиці Б.Хмельницького. Лише ці 2 банки приймають оплати послуг візового центру Тернопільської області.

Дехто чергу під "Ідея Банком" займав із самого ранку, розповіли тернополяни.
 - Якби можна було спочатку документи подати, а тоді оплачувати візу, то було би легше, - розповідає тернополянка Віра Семенів. - Хоч би могла якось часом своїм розпоряджатися. А так от мушу стояти. Хоча як гляну, скільки ще чекати тим, хто стоїть після мене, то розумію, що мені немає на що скаржитись.

коментар банку:
- Необхідність візиту до банку  до реєстрації на подачу документів на візи до Польщі передбачена проектом удосконалення реєстрації відвідувачів пунктів прийому візових анкет, - говорить прес-секретар ПАТ «Кредобанк» Віктор Гальчинський. - Його пілотну частину запровадили ще в травні 2014-го року у Львівському консульському окрузі (Львів, Івано-Франківськ, Ужгород). Тоді ввели персоніфіковану попередню оплату послуг пунктів прийому візових анкет у банківських відділеннях як умову для реєстрації. «Кредобанк» був обраний для цього проекту компанією VFS Global, що є оператором візових центрів Республіки Польща. Досвід роботи у такому форматі показав, що нова система істотно зменшила час очікування дати подачі документів на візу та мінімізувала вплив на реєстрацію відвідувачів з боку недобросовісних посередників. Тож пізніше вирішили поширити цю систему на всі консульства Польщі.

Щодо черг, то досвід впровадження проекту показує, що велика кількість людей буває в перші дні впровадження нової системи. На сьогодні у Львівському консульському окрузі, де система запрацювала раніше, черг немає. Наші відділення в Тернополі роблять все можливе, щоб максимально швидко забезпечити обслуговування клієнтів, що оплачують послуги візового центру. Вже за кілька днів ситуація має нормалізуватися.

Відео дня

Відповідно до нової процедури громадянин, що бажає подати заяву на отримання візи до Польщі, має звернутися до будь-якого відділення «Кредобанку» та здійснити попередню оплату послуг візового центру, пред’явивши паспорт громадянина України та закордонний паспорт. При здійсненні оплати банк генерує кожному клієнту унікальний персональний код, пов’язаний з його персональними даними.

Для реєстрації на подання документів на візу Польщі потрібно:

 — Звернутися до будь-якого відділення «Кредобанку» та надати касиру паспорт громадянина України, паспорт для виїзду за кордон та номер мобільного телефону;

 — Сплатити послуги візового центру та отримати квитанцію з унікальним персональним кодом. Код розміщується у полі «Призначення платежу» квитанції (12 цифр у форматі хххх/хххх/ххх).

 — Через 24 години після оплати – зареєструватися для подачі документів на візу на веб-сайті пунктів прийому візових анкет (www.polandvisa-ukraine.com) або зателефонувавши на гарячу лінію візового центру. Отриманий код потрібно ввести у формі для реєстрації на сайті або ж назвати консультанту гарячої лінії.

Зверніть увагу: Отриманим кодом може скористатися виключно особа, що здійснювала оплату. Термін дії коду – 6 місяців з моменту оплати. Дату подачі документів можна змінити один раз.
 
При візиті до візового центру додаткові платежі, крім консульського збору, не стягуються.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Маховик правди

    Це не основна причина чого вони там стоять . Вся справа в черговій черзі мобілізації котро розпочнеться 20 січня ось і все .
  • Анонім

    домайданилися!!!!1!!!!!!!!!!
  • Haman Joey

    Впертості це властивість, яка не дозволяє будь-які нововведення,

    Оскільки всі люди знають, все краще, ніж решта світу.

    Вони вважають, що українці не найрозумніший і кращі в світі

    і не потрібно, щоб дізнатися що-небудь ще.

    Це причина, чому всі люди в Україні жити набагато краще, як люди в інших країнах. (УВАГА: САТИРА!)
  • Haman Joey

    Бюрократичний соціалізм Радянського Союзу і присутня у Тернополі.

    Що трата часу! Організація є іноземних слів.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up