Головного лікаря в Тернополі взяли на хабарі 200 000 грн

Головного лікаря в Тернополі взяли на хабарі 200 000 грн
Про затримання на гарячому головного лікаря одного з лікувальних закладів міста повідомив начальник обласної міліції Олександр Богомол на свої сторінці у facebook 17 квітня ввечері. Сума, як кажуть правоохоронці, - рекордна.

Прізвище головного лікаря та якого саме тернопільського закладу взяли на хабарі, головний міліціонер області поки не повідомляє, адже триває слідство.


Таку рекордну суму головний лікар, депутат Тернопільської обласної ради  вимагав за продовження оренди приміщення, повідомляє сектор зв’язків із громадськістю УМВС України в Тернопільській області. Факт отримання неправомірної вигоди задокументували співробітники управління боротьби з економічною злочинністю обласної міліції.

Гроші, як з’ясувалося, головний лікар вимагав у приватного підприємця за продовження оренди аптечного приміщення на території лікувальної установи площею 150 квадратних метрів.

Відео дня

Відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 3 статті 368 ККУ - пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (43)
  • Анонім

    Вот вот! Патріот задрипаний! Вуса і вишиванка,як деякі тут висловлюються, ні до чого. Скотиняка, він нагло озвучує таксу-на інтернатуру, за роботу, за місце.. а може хватить?????до своіх відвідувачів цей повпжний крадій хамить як до свиней якихось. Хворий він?хіба на голову. Так модно заоаз-якшо шо то я в доміку. Хай тепер відсидить те, що накрав, виродок.
  • просто так

    вже доктор  в лікарні лежить, тепер ще й лікарняний з державного кошту піде
  • просто так

    Зроблять слабим, дурним, але не посадять. Покажіть, хоч одного головного лікаря, який не брав  взятки ???
  • Анонім

    Таких як Вардинець треба ще пошукати!! Лікарня є прикладом для міста, адже і масажні кабінети, і лікувальні корпуси в найкращому стані!!!!! А про хабарі.....шановні, як юрист (галузь кримінального права) скажу просту річ, що за змінами до Кримінального кодексу України УВАГА.....можна кожну особу притягнути до крим. відповідальності.....прочитайте КК України....(так працює ВРУ)

    Денис Наталья reply Анонім

    Підтримую. Я в цю поліклініку ходжу вже 30 років. Раніше це була "розвалюха" , сама бідна поліклініка, без нормального обладнання. А тепер це дуже сучасний медичний заклад, навіть тернополяни сюди звертаються. Порівняйте з іншими медичними закладами ""яким постійно бракує фінансування". А наша районна - модернізується. Що ж це за такий хабарник  який знаходить можливості і вкладає шалені кошти в розвиток державної лікарні? За всі роки у мене, за послуги чи довідки, ніхто ніколи не вимагав ані гривні хабаря. Щось в цій історії не клеїться.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:15 Знімають асфальт та кладуть нову бруківку: на вулиці Торговиці знижують висоту бордюрів play_circle_filled photo_camera 12:46 На «Алясці» чоловік пошкодив чотири автомобілі, припарковані у дворах — поліція 11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up