На "Східному" чоловік побив трьох перехожих бейсбольною битою

На "Східному" чоловік побив трьох перехожих бейсбольною битою

"Невідомий чоловік б’є перехожих битою на вулиці Лесі Українки", – таке повідомлення отримали тернопільські полісмени 8 серпня, близько опівночі.

 

За кілька хвилин патрульні прибули на місце події. Там застали групу людей, які сварилися між собою. За словами заявника, він намагався заступитися за двох дівчат, яких побив невідомий бейсбольною битою і сам отримав "на горіхи".

Поліцейські затримали правопорушника і викликали слідчо-оперативну групу. Оглянувши прилеглу територію, знайшли бейсбольну битку, якою, ймовірно, нанесли тілесні ушкодження.

Підозрюваного доставили до обласного наркодиспансеру, щоб перевірити на стан алкогольного сп’яніння. Та проходити тести чоловік відмовився, чим автоматично підтвердив свою вину. Підозрюваного доправили до відділку поліції і передали слідчому, повідомляє Facebook-сторінка Патрульної поліції Тернополя.

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (8)
  • Олег

    Вони заразили його тріпером то він так рішив їм відімстити.
  • Anonymous

    на тому східному що одні придурки  ... здавалось що вони на бамі тільки є

    Piter Savka reply Anonymous

    Та всюда є, тфльки їх в день не видно, вони близько ночі виходять на полювання
  • ретро

    Він пояснював правила гри в бейсбол , а ті дві невтямили от і тренер образився.
  • Діонісій

    двох дівчат і битою ? оригінально, а от нахрена ?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:00 На кордоні затримали двох чоловік з Тернопільщини, які намагались незаконно виїхати 11:02 Один квиток може коштувати до 200 гривень: скільки коштує доїхати з Тернополя до міст області 10:03 Війна обірвала життя 20-річного воїна-нацгвардійця з Лановеччини Мерджи Даніеля 09:00 Ніжний на смак і виглядає неймовірно: три варіанти салату «Наречена» Від читача 16:01 BRAMA: Захист Інфопростору від Онлайн Загроз 21:01 12-річний чортків'янин став чемпіоном Європи зі змішаних бойових мистецтв 20:05 Графік відключення світла в Тернополі та області 19:02 Хто врятує оборонців Маріуполя? Рідні захисник вийшли на мітинг у Тернополі photo_camera 18:05 Перестало битись серце вчительки «Української гімназії» ім. Івана Франка Наталії Томків 17:05 Тернополяни розповіли, як оновлювали дані в ТЦК та чи є черги 16:04 У додатку «Резерв +» зареєструвались понад 150 тисяч українців, але є і проблеми 15:02 Побив до втрати свідомості та забрав гаманець: розпивання алкоголю в «Сопільче» закінчилось криміналом 14:01 Демобілізацію через 18 місяців вкотре вимагали рідні захисників у Тернополі play_circle_filled photo_camera 13:02 «Генератори, свічки вже маємо»: тернополяни розповіли, як готуються до можливих блекаутів play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up