Підлітків, які святкували на даху, насварили та відпустили

Підлітків, які святкували на даху, насварили та відпустили
Молодь, яка святкувала день народження на даху однієї із багатоповерхівок Тернополя, справді забрали у міліцію, однак відпустили, кажуть в прес-службі обласної міліції. У вівторок, 29 вересня, соцмережі вибухнули коментарями щодо того випадку на даху.

- Компанію, в якій були і неповнолітні, справді затримали та відвезли у відділення, де з ними провели виховну бесіду. Викликали батьків, з якими теж поспілкувалися, а тоді відпустили підлітків додому, - каже начальник сектору зв'язків з громадськістю управління МВС України у Тернопільській області Сергій Крета.

Про те, що на даху одного іх будинків підлітки п'ють алкоголь, в міліцію повідомили жителі сусіднього будинку.

В підлітків і справді був алкоголь із собою - буквально пляшка шампанського. Однак більша їх провина в іншому - на дахах не можна взагалі гуляти, кажуть в міліції.

Відео дня

Жінка ж, яка виклала фото у соцмережі, видалила свій профіль після того, як на неї обрушився шквал негативних коментарів від тернополян, які не побачили нічого страшного у вчинку підлітків.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (12)
  • Anonymous

    понаплоджують без мозглої тупої нещоти, яка не має чим зайнятись і думає що вона сама розумна, хоча діти не винні що вних батьки без клепки, як у батьків є в голові то і в дітей буде, порозводили тут гірше за тварин, хіба що створіння хтось себе вірно назвав розмножуватись вміють, а щоб вкласти в голови своїх чад щось розумне то немає часу, і тут про Європу писали ти спочатку поїдь туди і будеш казати які там порядки,
  • Анонім

    Бо нічого не сталося,тому й насіли з критикою на жінку.А якби,не приведи Боже,хтось з того даху гепнувся,всі б волали,чого мовчки спостерігала і нічого не робила.Люди,майте мізки і діліться ними з дітьми.

    Анонім reply Анонім

    Може на балкони заборонемо виходити бо можна впасти. На літаку теж небезпечно літати бо можуть терористи збити. Машиною теж небезпечно їздити. Давайте заборонемо.Люди про шо ми говоримо, давайте взагалі з дому не будемо виходити бо можна підсковзнутися. А якщо я хочу побачення для дівчини на даху організувати???? Готую їжу, домовляюся з скрипачкою, запалюю свічки. А тут приходять маски шоу, бо якусь бабульку жаба давить))))))

    Анонім reply Анонім

    А чого Вам лякатись? Квартири ж, напевно, приватизовані. Повідомляєте маскам-шоу. що ви є співвласником будинку (всі технічні приміщення якого включно з дахом передані у власність власників квартир). Таким чином власнику належить право вільно розпоряджатись власністю. Шлете в ліс всяких довбнів. Якщо не доходить - пишете скарги у прокуратуру і суд. Геморою багато, але ніхто не заборонить вам привести наступну дівчину на дах )

    Анонім reply Анонім

    О Боги...

    Я з 15 років по кришам лажу, і якшо хтось думає шо підлітки вже НАСТІЛЬКИ несвідомі, щоб "гепатись" з криш, то вибачте мене.

    Був і безпосередньо з цими людьми на кришах, і повірте, ці люди є відповідальні.

    Жінка б краще за своїми дітьми дивилася, які в цей момент можуть робити набагато гірші речі.

    Чому просто не дати людям спокійно відпочити?

    Якщо ви цього не розумієте, то у вас не було веселої молодості.

    У мене все.

    Анонім reply Анонім

    О так. Всі, хто гепнулися з дахів, зробили це добровільно і цілеспрямовано)

    П.С.: На електровозі відпочити не пробували? Кажуть, дуже тонізує)))

    оля reply Анонім

    Я думаю весело можна відпочити не тільки на даху. Якщо ви цього не розумієте, то нам ніколи не жити в цивілізованій, розвинутій країні де є порядок, закон і відповідальність за свої вчинки.

    Анонім reply оля

    весело можна відпочити можна всюди.Тільки надаху Я

    Анонім reply оля

    який в біса порядок пережитку ти совковський?

    в Європі гулянки в багато квартирному будинку можуть бути до 3-4 ранку з кіловатом музики - і мало хто на це реагує викликаючи копів

    з того що є на кожному кроці, поки не вимре совкове покоління  і його пережитки під 0, до тих пір буде ось така лажа писатись



    ми люди, ми вільні створіння, ми вправі робити те що нам заманеться в рамках того що не заваджає іншим, ми вправі жити!!! а не існувати по законам шизонутих дибілоїдів!



    "Не тужи, дорогой, и не ахай, Жизнь держи, как коня, за узду, Посылай всех и каждого на *у*, Чтоб тебя не послали в п***у!" Есенин

    Анонім reply Анонім

    Ахаха - кіловати музики. Ночував би в мусарці. І в Європі швидше ніж тут.

    Анонім reply Анонім

    ЛюдА, ти не вільне, а неграмотне і невиховане створіння, якого нікуди й посилати не треба, бо ти вже там.

    Анонім reply Анонім

    Бідосю, ти очевидно справжній закордон лише в телевізорі й бачив. Там все тримається лиш на порядку.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up