У центрі Тернополя чоловік розмахував пістолетом


У центрі Тернополя чоловік розмахував пістолетом
Тернополяни повідомили в редакцію про те, що чоловік напідпитку в барі «Коза» погрожував пістолетом працівникам закладу, коли поруч було чимало відпочивальників. У міліції кажуть, що на місце виїхала група швидкого реагування. Зброю вилучили, хулігана доправили до відділку. За свої дії він піде до суду. До речі, раніше цього чоловіка бачили не раз на пікетах і громадських акціях.

Про хулігана, який розмахував зброєю у барі посеред міста та погрожував оточуючим і працівникам закладу, повідомили очевидці події.

  • 5 серпня близько 23.40 у барі «Коза», що на бульв. Шевченка, 23, невідомий гість сидів за столиком з товаришем за кухлем пива, - повідомляяють тернополяни. – До них підійшов офіціант і попросив розрахуватись, бо заклад невдовзі зачинявся. П’яні почали хамити і з матами кричали на офіціанта.

До людей підійшов охоронець закладу і попросив вгамуватися та розрахуватися. Свідки події кажуть, що «розмова» тривала досить довго. Після чого один з відвідувачів, в якому тернополяни впізнали відомого блогера, пішов до стійки розраховуватись. Його колега вийшов із закладу.

  • Через хвилину чоловік знову повернувся, але вже з пістолетом в руках, - пригадують свідки події. – У барі було чимало людей, літній майданчик був заповнений вщент. Чоловік розмахував пістолетом, з’ясовуючи стосунки із барменом.

Якоїсь миті хтось, відштовхнувши хулігана, вибив пістолет із його рук та відкинув подалі. Ще двоє людей долучились, аби тримати оборону та не дати чоловікові дістатись до зброї.

Відео дня
  • За 10 хв у барі уже був наряд оперативної групи, і той хлопець віддав їм пістолет, а ті запакували зброю до чорного кулька, - розповіли читачі. - До речі, пістолет був знятий із запобіжника, а курок був зведений. Чоловіка забрали у відділок.

У міліції підтвердили, що інцидент в закладі громадського харчування мав місце.

  • Працівники бару зателефонували на 102, - повідомив начальник сектору зв’язків з громадськістю обласної міліції Сергій Крета. - За кілька хвилин на місці вже працювала група швидкого реагування. На місці вилучили зброю. Це був пристрій для відстрілу гумовими кулями.

Хулігана, а це за нашою інформацією, офіційно безробітний 49-річний чоловік, забрали до відділку для встановлення особи. Пістолет вилучили. За попередньою інформацією, дозвіл на володіння таким видом зброї у власника є, але він -протермінований. Правоохоронці також вилучили відео з бару.

  • На порушника складуть адмінпротокол та направлять його до суду, а зброю направили на експертизу, - каже Сергій Крета.

Якщо пристрій для відстрілу гумовими кулями чоловікові повернуть, він матиме право заплатити штраф та подати документи на продовження дозволу, кажуть у міліції.

До речі, чоловік зі зброєю раніше засвітився не в одній гучній акції "активістів", представляючись керівником місцевої "УНСО" Юрієм Гуменюком. Приміром, під час демонтажу огорожі будівництва на Дальньому пляжі  

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (13)
  • Анонім

    Потрібно позбавити його дозволу на зброю, бо воно ж дурне! Витягає пістолет при першій ліпшій нагоді. І провірити в психушці. І відправити в АТО, хай там махає пістолетом. Катинський ти де?

    Медвідь Максим reply Анонім

    та ви що)) вsн же герой-волонтер-активіст..нагородити !!!а офіціанта звільнити))) а то до "людей" пристає))

    Юра Сем reply Медвідь Максим

    ...він не волонтер...і до куренню УНСО не має відношення...все що вони збирають за адресою Бандери 13-А йде невідомо куди...в принципі вже відомо(в мішки під очима)...він очолює псевдо унсо....все що можу сказати....

    Медвідь Максим reply Юра Сем

    та є таких багато в Тернополі ..це тільки явного криміналу і з зниклими грошима...вот гордість "Ліза" шапочнік тільки чого намутила.ні грошей ні хостелу..правда знов людей розкручують і владу на виділення землі під оздоровчий центр..
  • Анонім

    Що в нас за міліція....? за таку поведінку спочатку три рази мордою в підлогу, а потім виясняти обставини. А вони його навіть в наручники не взяли....!!!! А бабок біля вокзалу всі герої трести....
  • Анонім

    Інтересно ,дозвіл протермінований .А де дивився дозвільний центр ,в них є база ,могли ж поцікавтись позвонити наперед запитати ,друже дозвіл будеш подовжувати чи як там може пістоль сі поламав ,внас як завжди ,поки грім не вдарить (дальше писати не буду ).А якби бармен також був при зброї ,це шо вирішення питання пострілятись .Ліземо до ліпшого часу,дальше ніж  Петрики чи Підгороднє нас впускати не можна а не в Європу .
  • Анонім

    Розумна людина думає наперед чи хвалитись чи ні ,а то дурачок вкупив си пістоль в армії не служив тай тішиться ,на місці міліціонерів в мастити пару раз полицею шоб не підскакував в барі, посадити з тим пістолем на 15 суток хай позамітає місто і повістку вручити ,о там геройство пройде скоро .
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up