На БАМі зухвало пограбували ювелірну крамницю (ОНОВЛЕНО)

На БАМі зухвало пограбували ювелірну крамницю (ОНОВЛЕНО)
Злодії викрали сейф, де було понад 2000 найменувань ювелірних виробів. Точну вагу ще підраховують, однак, за попередніми даними, там було не менше кілограма прикрас.

Під ранок 12 серпня пограбували ювелірний кіоск, розташований у приміщенні «Рай центру», що на вул. 15 Квітня.

Сторож, який охороняв будову, перебував на 2 поверсі, - розповів начальник сектору зв’язків з громадськістю обласної міліції Сергій Крета. – Раптом почув, ніби внизу розбилось вікно. Чоловік побіг на 1 поверх, де при вході до «Райцентру» розташований кіоск з ювеліркою. Там торгували золотом та сріблом.

Чоловік побачив, що вікно розбите і з нього за допомогою авто витягають сейф. За його словами, він не встиг зреагувати, як за злочинцями і слід простиг. Запам’ятав лише, що це була іномарка темного кольору.

Відео дня

Повідомлення про те, що невідомі зловмисники пограбували ювелірний магазин по вул. 15 квітня у Тернополі, надійшло до працівників міліції над ранок 12 серпня від охоронця приватної фірми. За вказаною адресою негайно виїхала слідчо-оперативна група Тернопільського міськвідділу міліції та обласного управління внутрішніх справ.

  • На місці події правоохоронці встановили, що невідомі особи, прикриваючи обличчя капюшонами, розбили вікно торгового комплексу та за допомогою тросу вирвали сейф із ювелірними прикрасами, відтак погрузили його в автомобіль і зникли, - розповів Сергій Крета. - Попередньо відомо, що крамниця не була оснащена охоронною сигналізацією.

За свідченнями охоронця  зловмисників найімовірніше було четверо, один із них перебував всередині магазину, інші – працювали ззовні.

На даний час співробітники органів внутрішніх справ вилучили речові докази з місця події та відеозаписи з камер спостереження. Триває робота зі встановлення транспортного засобу, на якому пересувалися зловмисники, осіб, причетних до скоєння грабунку і їхнього можливого місця перебування.

  • Інформацію  про дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за правовою кваліфікацією частини 5 статті 186 Кримінального кодексу України -  грабіж, - повідомили у секторі зв’язків з громадськістю обласної міліції.

УВАГА! Інформацію, яка допоможе правоохоронцям вийти на слід грабіжників, можна повідомляти за номерами у Тернополі: (код 0352) 27-11-70, 27-12-58, моб.067 354 15 35 або 102 у будь-який підрозділ міліції.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (16)
  • Ірина Белякова

    Хто з тернополян має будь-яку інформації щодо пограбування, просять телефонувати (код 0352) 27-11-70, 27-12-58, моб.067 354 15 35 або 102 у будь-який підрозділ міліції
  • Анонім

    Хтось зі своїх

    Анонім reply Анонім

    Можливо, але в таких випадках під підозру підпадають в першу чергу  якраз "свої"
  • Анонім

    Це вся явно сплановано треба шукати на записах відеокамер ще за попередні дні . Такі особи явно ще перед скоєнням злочина могли дивитися в магазині чи нічого не помінялося . Звичайно дивно ,що такий магазин і не на охороні ДСО . Мені здається ,що магазин і з таким ох....м прибутком наймає сторожа якому  треба платити не меньше 1000 грн зарплати ,а ДСО в рази меньше .Люди і то хати ставлять на охорону ДСО і проблем не мають .
  • Анонім

    Сейф перекочували в ручну повантажини в машину, трос не застосовували...

    Nat Tan reply Анонім

    Та це ж потрібен час щоб розбити вікно витягнути сейф погрузити його а охоронець не викликав весь цей час міліцію чого злякався на весь торговий центр один охор з фонариком власники бізнесу дебіли зараз все автоматизовано люди на хати з гаражами крутішу сигналіз ставлять а ці торгаші все економлять якогось старигана пенсіонера інваліда з фонариком спромоглися лише найняти тай й той побоявся зв'язуватися а може сам і був причетний цирк провінція

    Anonymous reply Nat Tan

    Дибілоїд, ти про коми чи крапки чув?

    Дуглас reply Nat Tan

    Ну так ж назва "райцентр"
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо потім він добровільно мобілізувався 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up