Надійка Гербіш розповіла про їжаче Різдво

Надійка Гербіш розповіла про їжаче Різдво
Більше двох десятків тернополян прийшло 11 січня на зустріч із письменницею. Надійка Гербіш розповідала присутнім історію написання своєї нової книги "Одного разу на Різдво" та зачитувала із неї уривки.

Історія про їжачків була написана за один день. розповіла Надійка Гербіш.

 - Це трапилося позаминулого Нового року, - розповідає письменниця. - 1 січня в нашій сім'ї не є якимось особливим святом. Тож часу в мене було досить. І якось так вийшло, що я сіла і написала історію про те, як відбувалося Різдво в одній їжачій сім'ї.

Герої книги мають риси самої пані Гербіш та її чоловіка, розповіла жінка.

Відео дня

 - Татко-Їжак і справді чимось нагадує мого чоловіка, - каже Надійка. - До слова, мій Ігор  завжди був і моїм першим рецензентом. Він читає мої тексти, ще коли вони є лише на комп'ютері. Риси ж мого характеру можна впізнати в трішки розбишакуватому синочку сімейки їжачків - Форкові.

У дитячій книзі розповідається про те, як напередодні Різдва до їжачків завітали неочікувані гості. Сам сюжет чимось переплітається із біблійними мотивами, розповіла пані Гербіш.

 - Ця історія мені нагадує те, як Марія із Йосипом шукали притулку напередодні народження Ісуса, - каже жінка. - А ніхто їх до себе не пускав. Це історія про те, що навіть неочікуваних гостей варто приймати тепло та душевно.

Книгу "Одного разу на Різдво" Надійка Гербіш присвятила своїй донечці Данусі.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up