Тіна Кароль виконала пісні тернополянина Андрія Підлужного

Тіна Кароль виконала пісні тернополянина Андрія Підлужного
- Хтось має бажання щось в мене кидати? - звернулася до тернопільських глядачів Тіна Кароль посеред свого концерту у Тернополі 19 жовтня.

У відповідь почулися лише гучні аплодисменти. А хтось із залу вигукнув, що якщо кидати, то хіба що квіти.
Тіна нагадала, як два роки тому виступала у Терноплі з туром “Полюс притяжения”.


- Тоді я вийшла на сцену з кошиком яєць, - розповіла вона. - Я знала, що у Тернополі є така звичка. То я взала з собою яйця, щоб відкидатися. Розраховую, що цього разу на концерті нічого такого не буде, - сказала Тіна на прес-конференції перед концертом. В мене сильні хлопці, якщо що (сміється — прим.ред).
Більшість своїх пісень у Тернополі співачка виконала російською мовою. Спочатку навіть звернулася до глядачів по російськи. Втім, хтось із залу натякнув говорити українською. Тіна погодилася.
- Зараз я заспіваю вам три пісні українською, - сказала вона. - Я виправила ситуацію, адже раніше майже не співала українською. Це великий мінус. Я це визнаю. Нарешті я знайшла автора і він з Тернополя. Ці пісні моя гордість.
Три україномовних пісні, які увійшли до нового альобому Тіни Кароль написав тернополянин Андрій Підлужний із гурту “Нічлава”. Почувши таку новину глядачі у залі гучно аплодували.
- Він написав їх вже давно, але не віддавав нікому, - розповіла Тіна під час прес-конференції. - Якось я кажу, давай, що маєш. Мені вони дуже сподобались.


Тернопільський глядач сприйняв “на ура” пісні свого земляка у виконанні Тіни. Особливо усі підспівували під україномовну “Не дощ”.
Тіна Кароль приїхала до Тернополя у рамках свого туру в підтримку нового альбому. Він вийде у листопаді цього року. Співачка розповіла, що працювала над ним два роки. Проте назви альбому артистка ще не придумала. Каже, що чекатиме пропозицій від своїх фанів. До Тернополя Тіна Кароль приїхала з командою з 16 чоловік. Разом з артисткою на сцені виступав балет “Жежель”. Тіна виконала 15 пісень із нового альбому, а також свої попередні хіти. Так глядачі могли насолоджуватись улюбленими “Выше облаков”, “Милый”, “Ноченька”, «Пупсик». Причому деякі з пісень Тіна виконала у новому аранжуванні.
- Мені це дуже подобається, але такі варіанти можна почути лише на концертах, - сказала вона. - По радіо не почуєте ніколи, бо не формат. Загалом я дуже хвилююся, коли представляю нові пісні. Ваші аплодисменти для мене найкраща винагорода.
 

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (8)
  • Anonymous

    "у новому оранжуванні" це, звичайно, геніально!

    Anonymous reply Anonymous

    ну, на рахунок голосу, і щось там тупе ще про апаратуру було, - голос тут є, і не абиякий, і на естраду ця дівчина вийшла не з "пающіх трусів" а з хору військового, порийтесь у гуглах, допомагає часом. Писати звукорежисер - це насмішити публіку, дзвінкість голосу - це так можна по базарному щось описувати, сила апаратури - термін явно з сільського клюбу. Низькочастотна складова - а які ще складові ви знаєте? може чули ще щось типу тембр, обертон, форманта? гугліть, гугліть, режисерун-самозванець!
  • Anonymous

    Відразу ж скажу, що я не ксенофоб. Проте, якщо у вас є слух і більш-менш добротна апаратура (або навіть музична освіта, чи самі співаєте), то ви знаєте Як насправді співає дана виконавиця. А відомість Тіни Кароль більше заслужена вдалою рекламою та музикою (правда, не дуже вдало аранжованою). Єдиний козир Тіни - дзвінкість голосу, а сили голосу там немає, там є сила апаратури. Більшість молодих виконавців записуються у студії співаючи дуже близько до мікрофона (через нестачу сили голосу і для посилення низькочастотної складової голосу), І, якщо порівнювати, то та ж Злата Огневич (молодий талант) запросто затне Тіну "за пояс" своїм виконанням.
  • Anonymous

    А ФАЙНЕ МСТО ТЕРНОПІЛЬ так і не заспівала???? Бла приколько як кацапосранські звйозди Тернополя шугаються.Напевне Могильовська нехилу рекламу в Києві про Файне Місто зробила.А так Кароль-АЦТОЙ,я би і задурно на цю мильну оперу не пішов..Це ж категорія поющіх трусов,до якої з пасосом увійшов і наш поющій трус Едік Романюта.Єчим гордитись.

    Anonymous reply Anonymous

    Ти б ротика прикрив, уріл. При всіх мінусах кароль і співає і з народом спілкується так шо дай дорогу. 20 хвилин, візьміть собі в решті решт модератора сайту, який би трохи правив, що тут гопота ксенофобська пише.

    Anonymous reply Anonymous

    Вікуся як ти виразилася ксенофобська гопота таке якраз і сліхає і тарчить від таких пєвічок з Франківська і Коломиї,які одружилися з жидами і стали дуже сталічні.Запамятай такі люди як ти це ксенофобська гопота,а ті які мають нормальний смак і погляди на життя,ті називаються нормальними людьми

    Anonymous reply Anonymous

    Нда. А звідки виплило тут "ксенофоб" взагалі? ніхто ж і не казав шо вона жидівка. чи то вже тепер якшо сказати, шо єврей погано співає, то ти вже ксенофоб)))

    Anonymous reply Anonymous

    У газеті 20 хвилин кожен висловлює свою власну думку. і не такому зачуреному бидлу як ти вчити модераторів.Сходила на концерт поющих трусов,мізки провітрила,так сиди тихо і не тявкай шалава малолітня.Для мене Кароль-АЦТОЙ !!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up