Брудна маршрутка - скаржтеся перевізникам

Брудна маршрутка - скаржтеся перевізникам
Тернополяни обурюються сервісом та чистотою тернопільських маршруток і просять перевізників створити нормальні умови для пасажирів.

- Частенько бачу як водій маршрутки говорить по мобільному, керує тією маршруткою і водночас віддає пасажирам решту, - каже тернополянка Зоряна. - Дякувати Богу є адекватні, порядні водії, які розуміють, що вони везуть людей і відповідають за їхню безпеку. Але ось такі випадки вже виводять з себе. Взагалі, я вважаю, що збоку повинен бути контролер, який би віддав пасажирам решту.

Окрім того пасажири скаржаться на чистоту в маршрутках. Люди обурені, що в салоні можуть бути брудні вікна, штори, поручні, сидіння, стеля та обідрана реклама. 

Відео дня

- Нещодавно їхала у 22 маршрутці, була в шоці, - розповідає Світлана Зеленюк. - По-перше, сидінь на останньому ряді не було. По-друге, стеля маршрутки була на стільки чорна і в пилу, ніби її рік не мили. Від штор був неприємний запах. Вікна в якихось плямах, як ззовні, так і в середині. Одним словом це був жах. Чому одні маршрутки чисті і водії за ними дивляться, а інші у такому стані?Як пояснив начальник управління транспорту Ігор Мединський,  за чистоту в маршрутках , їхню справність, техогляд відповідають самі ж перевізники і вони і громадський транспорт вони повинні мити регулярно. 

- Тернополяни можуть скаржитись перевізникам на якісь незручності або ж звертатись в управління, - каже Ігор Мединський. - Але в такому випадку потрібно вказати конкретну маршрутку, номери, водія і  тоді ми зможемо якось вплинути на ситуацію. Щодо контролерів у маршрутках, то це виключно за бажанням водіїв. 

Якщо водій згідний платити зі своєї кишені контролеру, тоді він може найняти таку людину, але заставляти водіїв ніхто права не має, пояснює пан Мединський. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (17)
  • Анонім

    недавно їхав в маршрутці №16 во1030аа водій страший, то він так матюкався по телефону, а потім і до тих хто хотів по посвідченню, а зробили зауваження то він ще й претензії виставляє, тіпа а шо такого я зробив.
  • Анонім

    Я теж був за кордоном - там все як Ви кажете, але нам до цього далеко, нажаль!
  • Настя Крижанівська

    Маршрутки дуже брудні. Особлиро цвіль внизу вікон.Вікна дуже брудні.Підлога не мита ні разу. Як автобус заїде в яму,то всі порохи в рот попадають. Не дивно,що люди хворіють бронхо-легеневими захворюваннями.,! Люди думають,що це застуда ,закривають всі вікна І ще більше наражаються на вдихання брудного пилу в якому присутні мікроби,грибки ,віруси,паразити. Проїзд коштує 3 гривні,це не є дешево,а якщо з пересадками ,то виходить до 12 гривень щодня. Разом 360 гривень,при зарплаті в 1000гривень. ----Я жила з-закордоном ,там купуєш проїздний місячний  і їздиш в усі напрямки. Чисто та комфортно. А якщо подорожуючий купує квиток,то він дійсний в одному напрямку до години часу з пересадками різного транспорту.! Особливо на автовокзалі,там ями ніхто не ремонтує,-жах!!!!!!!!!!!!!!!
  • просто так

    В ТЕРНОПОЛІ немає жодної маршрутки, яка відповідає  всім  нормам перевезення.Лише 1А чимось близький, але теж незавжди чистий. Гроші беруть, а послуги нам надають на відсотків 30.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:05 На Тернопільщині 18 квітня вводять в дію графіки обмеження енергопостачання для окремої групи підприємств 22:00 Погрожував вбивством, отруїв собаку і підкинув наркотики — на Тернопільщині родичі не можуть поділити хату 21:02 Двотижневий фестиваль «Великодні мотиви» стартував у Тернополі (ФОТОРЕПОРТАЖ) photo_camera 20:00 З висоти пташиного польоту: розвідник розповів, як розквітають «Піони» і «БУКи» у вогні артилерії Від читача 17:19 У квітневому топі вакансій на Тернопільщині - водій, продавець, кухар, швачка, медсестра, лікар 19:02 Ніхто не скаржився на витік газу, а він був: скільки нарахують в третій платіжці за перевірку мереж 18:30 Біля дамби Тернопільського ставу висадили катальпи 17:50 На вісьмох вулицях «Нового Світу» 18 квітня не буде води 16:30 «На гарячому» затримали чоловіка, який за $ 12 000 обіцяв домовитися з ВЛК Тернопільського військкомату 16:05 Бійці 55 батальйону: Дрони від тернопільської міської ради знищують окупантів (пресслужба Тернопільської міської ради) 15:53 «Поділили на «своїх» і «чужих»? Переселенка з Харкова скаржиться, що синові не видали книги в бібліотеці 15:45 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 17 квітня 15:30 Сім’я полеглого воїна Миколи Пителя пожертвувала дзвін для храму play_circle_filled 14:48 На Тернопільщині розшукують чоловіка з Бережан 14:07 Удар по Чернігову: 14 загиблих, 61 людина постраждала play_circle_filled photo_camera 13:55 Куди після школи? Огляд закладів освіти для вступу (партнерський проєкт) 13:00 На фронті загинув Герой з Почаєва 12:05 Куди піти, що подивитися у Тернополі 17-21 квітня 11:30 У Тернополі відбудеться сесія міської ради — які питання вирішать 11:20 Лазерна епіляція Сandela 2+1. Кожна 3-тя процедура в подарунок! (новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up