Партнер рубрики Події

Через гуляння в барі архієпископа відправили на покаяння у монастир

Через гуляння в барі архієпископа відправили на покаяння у монастир
Архієпископ УАПЦ Мстислав Гук

На покаяння до монастиря відправив Собор УАПЦ свого тернопільського архієпископа Мстислава Гука, який разом зі священиками фігурує у відео нічних гулянь в барі “Сіті”.

Таке рішення Собор прийняв 18 жовтня 2016 року.

— Архиєрейський Собор вирішив відправити Архієпископа тернопільського і подільського Мстислава на покаяння в один із монастирів УАПЦ, — повідомив після завершення Собору секретар Патріархії УАПЦ отець Віталій Даньчак.

Нагадаємо, що підставою для скандалу стало відео, на якому владика у компанії свіщеників та іподиякона беруть участь у веселих гуляннях.

Відео дня

Зрештою, двох священиків та іподиякона, які також фігурують у справі, Собор тимчасово відсторонив від пастирських обов’язків. Це, нагадаємо, настоятель церкви Різдва отець Ігор Семирозум, скарбник цього храму отець Володимир Герасимчук та іподиякон Віталій Окунський. В УАПЦ створили комісію, яка проведе розслідування у справі.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (15)
  • Локтіонов Ростислав

    Звісно, в жіночий - там не бар, камер немає, всі заодно, прикривають один одного, щоб врятувати залишки гідності церкви, каятися можна від душі, гріхи свої пізнати, а яко дуже сподобається, то і проголосувати за той, що сподобався гріх :-)
  • Кривулич Олександр

    Гнати з церкви гниду,  АК в руки і нехай сєпарів за сраки лапає

    (якщо зможе)
  • Іра

    на покаяння????? та таких "святих" гнати треба поганою мітлою!!!!!!!!! а то відправлять щоб відсидівся поки це все не устаканиться...всі забудуть і все. СТИДОБА і тим гулякам і тим хто на покаяння відправив.
  • Локтіонов Ростислав

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up