Держагенство автодоріг очолив син екс-начальника Служби автодоріг Тернопілля

Держагенство автодоріг очолив син екс-начальника Служби автодоріг Тернопілля
Син колишнього начальника Служби автодоріг у Тернопільській області і теперішнього керівника цієї структури у Рівненській області Юрія Проника Орест очолив Держагенство автодоріг України.

Починаючи з 19 березня Публічне акціонерне товариство "Державна акціонерна компанія "Автомобільні дороги України" очолюватиме Орест Проник. Про це йдеться у відповідному Наказі Державного агентства автомобільних доріг України від 18.03.2014 року № 89.

Орест Про ник народився 20 лютого 1983 року у Тернополі. Має 2 вищі освіти за спеціальностями "менеджмент організацій" і "правознавство", повідомляють на сайті Державного агенства автомобільних доріг України. Він навчався у Національному транспортному університеті та Київському національному університеті внутрішніх справ.

 

Відео дня
> "Трудову діяльність розпочав помічником-консультантом депутата Верховної Ради України. Згодом увійшов до складу керівництва Шляхо-експлуатаційного управління Солом’янського району Києва, тривалий час працював на посаді віце-президента з економіки та фінансів Державного підприємства Міністерства оборони України "Українська авіаційна транспортна компанія", а згодом очолив дочірнє підприємство "Київське обласне дорожнє управління" ВАТ "ДАК "Автомобільні дороги України", - читаємо на сайті Держагенства.

Батько Ореста Проника очолював Службу автодоріг у Тернопільській області, а тепер - у Рівненській області.

До слова, швагром Ореста Проника і зятем Юрія Проника є депутат Тернопільської міськради від ВО "Свобода" Андрій Грегоращук. У жовтні 2013 року з'явилася інформація, що він причетний до фірми ТОВ "Техно-Буд-Центр", яка виграла численні тендери на ремонт доріг у Тернопільській, Рівненській та Львівській областях. Проте пан Грегоращук заперечив свій зв'язок із ТОВ "Техно-Буд-Центр".

До слова, як повідомляють журналісти з Рівного, Юрій Проник радіє за призначення сина у прокоментував подію словами "Орест дуже розумний та здібний".

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Анонім

    Шо ви мелете?)) причому тут Грегоращук до Техно-Буд-Центр.?



    Я працював там і його ноги там ні разу не було)))) смішно......

    Лиш би попи....ти
  • Anonymous

    Сімейний бізнес!)
  • Anonymous

    Дороги на Тернопільщині суперові, ще хай по Україні будуть такі ж.
  • Anonymous

    Ваня - повністю з тобо згоден- це просто П.....ц!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up