Партнер рубрики Події

До Тернополя приїхала Влада Литовченко та дизайнери з усієї України

До Тернополя приїхала Влада Литовченко та дизайнери з усієї України
Дизайнери, колекції одягу яких можна буде побачити на "Тернопільських днях моди" 22 травня, вже приїхали до Тернополя. Під час прес-конференції 21 травня вони розповіли про себе та про свої колекції одягу, які покажуть під час модного показу.

- Перша частина Днів моди – показ колекції в етностилі, - розповідає організатор "Тернопільських днів моди" Марія Гудима.  – А друга – одяг, який ми можемо носити щоденно, від наших дизайнерів. Також можна буде познайомитися з багатьма дизайнерами у шоу-румах та придбати їхнє вбрання.

Так, сьогодні до Тернополя приїхала дизайнер з Києва Елла Колтун, художник по костюмах, учасник тижня моди у Нью-Йорку, президент Всеукраїнського фестивалю моди – Fashion friends Маргарита Козак з Житомира. А також - дизайнер, автор багатьох колекцій одягу, художник по костюмах, який створив костюми до всіх фільмів Кіри Муратової Руслан Хвастов з Одеси, власники модного дому "Cat Оrange" Сергій та Олена Азаренки.

Окрім того приїхала до нашого міста і почесний гість "Тернопільських днів моди" Влада Литовченко. Вона представить на модному показі спільну колекцію елегантних суконь разом з українським брендом одягу для жінок "Cat Оrange". Власне Влада Литовченко є обличчям весняно-літньої колекції цього бренду. 

Відео дня

- Мене запросили бути обличчям колекції і презентувати її. Мені, як людині творчій та з минулим моделі, це дуже приємно. Я відгукнулася на запрошення, - каже вона. - Але я захотіла створити щось власне, додати креативу. Я запропонувала Олені Азаренко створити спільну колекцію – коктейльних елегантних суконь. Я запропонувала своє бачення і ми його втілили в життя. Сьогодні я прийшла  в бірюзовій сукні з нашої колекції . 

Влада Литовченко додає, що це дуже добре, що в Тернополі проводять Дні моди.  Адже мода, як і кіно, стає невід'ємним елементом сучасної культури.
Нагадаємо, "Тернопільські дні моди" відбудуться 22 травня у драмтеатрі, початок о 18.00.  

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up