Добирають команду в Антарктиду

Добирають команду в Антарктиду
Українська станція "Академік Вернадський" в Антарктиді. Фото : uac.gov.ua
Конкурс кандидатів до складу 21-ї Української антарктичної експедиції на 2016-2017 роки оголосив Національний антарктичний науковий центр. Зголоситися до участі можуть і тернополяни.

Добрати планують 7 науковців і 5 фахівців із життєзабезпечення. Серед останніх – дизеліст, системний механік-електрик, системний адміністратор зв’язку, лікар (хірург, травматолог, анестезіолог), кухар. Конкурс триває до 31 жовтня.

Учасникам експедиції сплатять антарктичне польове забезпечення: добові, що у 12 разів перевищують добові в Україні. Науковцям-учасникам гарантують збереження місця роботи і зарплати на час експедиції, а фахівцям із життєзабезпечення – гонорари. Забезпечення зимівників харчуванням, одягом, санітарно-гігієнічними засобами їх страхування та медобслуговування буде за рахунок Національного антарктичного наукового центру. І тільки за супутниковий зв’язок з рідними вони повинні будуть платити зі своїх кишень, йдеться в умовах конкурсу.

Відео дня

– Серед зимівників у нас були львів’яни, були рівненчани, а от тернополян ще не було, – розповів для 20minut.ua прес-аташе Національного антарктичного наукового центру Володимир Бочкарьов.

ЗАГАЛЬНІ ВИМОГИ ДО УЧАСНИКІВ КОНКУРСУ:

  • досвід роботи за фахом, що відповідає науковим напрямам Держпрограми, не менш п'яти років
  • володіння однією з іноземних мов (англійською/ іспанською або інш.)
  • відсутність хронічних захворювань  та протипоказів до роботи в екстремальних умовах Антарктики
  • спроможність працювати в умовах депривації, неконфліктність і комунікабельність
  • відсутність шкідливих звичок
  • вік – від 25 до 45 років

Детальніші вимоги до науковців та фахівців із життєзабезпечення для участі у конкурсі можна прочитати на сайті Національного антарктичного наукового центру.

Усі претенденти, що відповідають вимогам до кандидата на участь у експедиції т​а впевнені у стані свого здоров'я, надають на адресу НАНЦ - [email protected]  наступну інформацію:

Анкету науковця/фахівця

Анкету психологічного тестування

Відповіді на тестові завдання

Бланки всього цього також розміщені на сайті Національного антарктичного наукового центру.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up