Партнер рубрики Події

Екс-міліціонер при високих погонах потрощив у Тернополі автівки сусідів

Екс-міліціонер при високих погонах потрощив у Тернополі автівки сусідів
Власники пошкоджених іномарок повідомили поліцію і переконують: впізнали у своєму кривдникові колишнього правоохоронця. Той все заперечує. Справою займається поліція, але очільних тернопільських поліцейських стверджує: нікого не вигороджуватиме і результати перевірки оприлюднить.

Дві іномарки – «Рено» і «Шкода» зазнали пошкоджень.

Наразі власники звернулись до автомайстрів – ремонт, прогнозують ті, обійдеться приблизно у 100 доларів США.

Автовласники кажуть, що гроші невеликі і, якби все вирішили миром, жодних претензій до кривдника не мали б. Проте, людей обурило хамство з його боку. Окрім того, у чоловікові впізнали колишнього правоохоронця при високих пагонах – Валерія Дорохова. Він довший час очолював відділ внутрішньої безпеки обласного управління міліції. Тому власники битих автівок побоюються, що ремонт доведеться оплачувати самим, а чоловік, який побив їхні авто, вийде сухим із води, бо його прикриють «свої». 

Відео дня

  • Він дві машини побив, - повідомив редакцію власник «Шкоди» Ярослав Чайковський. - Був п’яний, їхав за кермом, вийшов з авто, витягнув биту і вдарив нею по двом машинам.  

Власник однієї машини побачив все з вікна, хоча на дворі була майже ніч – час наближався до опівночі. Сталось це 19 березня на вул. Лепкого, 6. Чоловік каже, що вибіг на вулицю і побачив, що кривдник вже своїм авто заїжджає в гараж – живе по-сусідству.

  • Я йому казав, почекайте поліцію, зараз приїде, - у відповідь почув лайку, - пригадує пан Ярослав. – Чоловік був нетверезим і це можуть підтвердити свідки.

На місце приїхали патрульні поліцейські, невдовзі вони викликали слідчо-оперативну групу. І власники битих авто, і свідки інциденту до другої ночі давали свідчення.

Ярослав Чайковський – колишній працівник міліції. У своєму кривдникові впізнав колишнього колегу, екс-керівника служби внутрішньої безпеки. Чи розслідуватиме хоч хтось цю справу – сумнівається.

  • Не знаю, що поліція на місці робила, - каже Ярослав Чайковський. – Але як оформляли справу - не сподобалось. Свого часу працював в експертизі – ми робили фото, заміри… Навіть працівники ДАІ робили заміри, де що стояло, щоб можна було до справи долучити. Тут я того не побачив.  

Наступного дня після інциденту один з потерпілих побачив кривдника біля гаража. Припускає, той хотів сховати биту, якою пошкодив іномарки. Коли чоловік намагався поговорити з кривдником, у відповідь почув, мовляв, а мене теж побили біля під’їзду, я теж заяву писатиму. Словом, кажуть люди, кращий захист – напад.  

  • Він був п’яний – свідки це бачили, - каже пан Ярослав. – Зрештою, пошкоджені авто – це цивільні відносини, нічого страшного в цьому немає. А от те, що їздив п’яним за кермом… Оце страшно.

Заяви про пошкоджені авто в поліції є від обох власників.

- О 23.43 19 березня поступило повідомлення від невідомої особи, що невідомий пошкодив капот його «Шкоди-Октавії», - повідомив начальник управління патрульної поліції у Тернополі Володимир Струк. – На місце виїхали патруль та група швидкого реагування.

Поліцейські опитали потерпілого заявника та свідків, викликали слідчо-оперативну групу, яка має встановити суму завданих збитків і притягнути до відповідальності особу, яка пошкодила майно. Наразі з особою, яку підозрюють у пошкодженні майна, проводять слідчі дії.

Коментар

Олександр Богомол, (38 р.), т.в.о. начальника головного управління нацполіції в області:

  • Матеріали справи справді вказують на колишнього працівника міліції. Однак, він свою провину заперечує. За даним фактом проводиться перевірка. Запевняю: ніхто нічого не приховуватиме. Однак, тут має місце пошкодження майна. Щоб був «кримінал», необхідно велику суму збитків. Результати перевірки оприлюднимо. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (10)
  • Анонім

    Шановні небайдужі тернополяни! Похоже що справа починає набирати обертів, тому велике прохання якщо хтось був випадково свідком даного інцинденту прохання зателефонувати за номером +380673324757, або залишити повідомлення за адресою [email protected]

  • Анонім

    Дорохов це слизняк його ні при одному начальнику міліції не чіпали. Нечіпай г%мно і небуде смердіти.Особисто його знаю працювали разом , безкарність тут гарантована як не в поліції так в суді точно виправдають!Власникам можна тільки поспівчувати, в нашій країні нічого не змінилось в системі правосуддя!
  • Анонім

    Ну який дурень скаже що він був пяний, адже як я зрозумів його на експертизу не возили, а те що він бидло це зрозуміло бо якби був справжнім офіцером екс міліції то питання би розрулив з самого початку не тягнув час щоб аж в пресі писали, хіба те що робить собі піар, я тут "пробив" по своїх контактах тому хочу попередити щоб пішоходи та водії  вважали на себе коли проїзджає п.Дорохов на своїй іномарці "Toyota-Kemri" д.н.ж ВО 4441 ХА  він може бути під градусом тому в такому стані воно неадекватне, бережіть себе.
  • Анонім

    Народ жарти жартами але шкода людей чиї автівки постраждали! Якщо він був пяним за кермом це справді жах. Де дивиться поліція. На мою думку потрібно позбавити водійських прав та відправити чоловіка у " петрики" адже адекватна людина такого не зробить
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up