Партнер рубрики Події

Католицька церква з Америки допомогла бійцям батальйону "Тернопіль"

Католицька церква з Америки допомогла бійцям батальйону "Тернопіль"
Форму нового взірця, взуття, медикаменти, продукти харчування зібрала для міліцейського батальйону громада католицької церкви американського містечка Сірак’юс. Ці необхідні речі вручили бійцям.

Події, які зараз відбуваються в Україні, не залишають осторонь нікого. Особливо з болем у серці переживають їх ті наші земляки, які зараз перебувають далеко від рідної домівки. Тож наші побратими за океаном намагаються всіляко підтримувати захисників України. До допомоги бійцям АТО долучилася українська діаспора з містечка Сірак’юс, штату Нью-Йорк.
На зібрані кошти церковна спільнота закупила літню форму, медикаменти, взуття, продукти харчування. Усе це бійцям передали через родичів.
Тернополянин Борис Воловик каже, що його син з родиною волонтерством займається вже тривалий час.

- Допомогу з-за океану передавали неодноразово, – каже чоловік. – Раніше гуманітарний вантаж отримали спецпризначенці батальйону «Львів». Сьогодні допомогу отримали тернополяни.

Бійці подякували меценатам за підтримку та передали їм український прапор зі своїми автографами.
– Я дуже вдячний усім небайдужим за допомогу, – каже командир батальйону «Тернопіль» Володимир Катрук. – Така підтримка для нас – безцінна.

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:01 Тернополянка замовила собаку потягом, а коли прийшла зустрічати — його там не було 19:01 З 1 травня в Україні на водіїв чекають зміни 18:01 Кошики, великодні свічки та вербу купували тернополяни на ярмарку, щоб допомогти ЗСУ photo_camera 17:03 «Дрони треба вже»: у Тернополі відбувся благодійний концерт на підтримку ЗСУ Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 16:01 «За тиждень — Великдень!»: тернополяни освятили вербу та діляться фото в соцмережах photo_camera 15:05 «Моє серце два роки в полоні»: матері та дружини благають звільнити військових 14:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі 13:02 Прочісують поля та ліси: розшук чоловіка з Кременеччини 12:01 Що можна і не можна обговорювати з сімейним лікарем. Пояснює НСЗУ 11:00 Тернополяни освячують вербу: репортаж з храмів 10:02 У Почаєві прощатимуться з захисником Русланом Петриком 09:02 До Великоднього столу: рецепт соковитого курячого філе по-індійськи
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up