Лише один посадовець в Тернополі дозволив засіяти сиротам удома

Лише один посадовець в Тернополі дозволив засіяти сиротам удома
Вихованці дитячого будинку назасівали у чиновників 5 000 гривень, солодощі та фрукти. На пропозицію, аби сироти позасівали вдома, пристав лише начальник обласної поліції Олександр Богомол.

Журналіст газети «RIA плюс» напередодні Старого Нового року, 13 січня звернулась до найбільш знаних високопосадовців Тернополя, аби ті дозволили засіяти дітям-сиротам у домашній атмосфері. Врешті найбільш відкритим до діток виявився тільки Олександр Богомол. Решта «по-доброму» відмовились, хтось прийняв вихованців на роботі.

Першим, до кого зателефонували, був голова облради Віктор Овчарук. Додому пускати не погодився, сказав, що має хворого сина, у нього щось вірусне. Але перепитав, хто ще погодився прийняти пропозицію. Зрештою, сказав прийти на роботу. Та в день, коли діти мали йти засівати, голова облради овідомив, що їде з Луцька додому. Він не розрахував час, тому в гості нікого не чекає.

До голови облдержадміністрації Степана Барни додзвонитись було важче, ніж, певно, до Президента. Інформацію довелось передавати через прес-службу. Наради, наради і знову наради. Увечері прес-секретар Барни повідомив невтішну новину – у голови не буде часу, бо 14 січня він їде у відрядження. А на рахунок того, щоб позасівати вдома, нам чемно пояснили, що очільник ОДА «вміло розділяє дім і роботу». До слова, у цей день дуже зайнятими виявились і заступники голови.

Відео дня

Мер Сергій Надал взагалі вразив… Удома приймати дітей відмовився, мовляв, рано їде на роботу. Ми готові були їхати і о 6 ранку, але він наголосив, що тоді його вже не буде. Але сказав, що на роботі готовий прийняти в будь-який час чи він, чи хтось із заступників. Втім, його там не було… Усе, що заслужили сироти від міського голови, - лишень жменя цукерок.

Натомість тепло зустріли хлопців із дитбудинку в обласній прокуратурі. В актовому залі зібрались всі працівники. Подарунки були щедрими.

Цього дня засівальники побували ще  в кількох інстанціях, а головне – удома у головного поліцейського області Олександра Богомола.

Детальніше про те, як пан Олександр зустрів гостей удома, у сімейному колі, та про візити до інших чиновників, читайте в «RIA плюс» від 20 січня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (63)
  • Наталя ★

    Можливо, Надал вдома і не ночує)))))
  • Олег Яцків

    Хто б тут що не патякав з анонімних позицій... Скажу відкрито Богомол молодець більше того не зіпсував Поліцейську форму, яку йому довірив народ. І якщо чесно так мав зробити кожний з них... Це радує і дає надію що не все так погано... А ті що не прийняли...Майте що хотіли... Краде але щось робить... :) Б'є значіть любить....:)
  • Piter Savka

    А відколи це Самопоміч почала дітьми сиротами прикриватись ?

    reply Piter Savka

    та самопоміч вже зі всіх щилин лізе, скоро нас затопить іхніми фекаліями

    Анонім reply

    головне щоб з твого мозку не витекли фекалії, бо затопить весь Тернопіль))))



    А знаєш, скільки б ти тут не гавкало, мені пофіг. Я тупо стібусь і бачу що і як є реально. І більшість розумних людей бачить, бо видно навіть по дизлайкам)))

    reply Анонім

    під кінцівку ставте плюсики журналюзі, най ся потішить,аплодисменти навіть від мене

    reply

    ставлю тобі дизлайк тішся

    reply

    від мене тобі дизлайк
  • Анонім

    Видно, хтось зі свободіваців казиться! Так активно Надала захищає, а може, то сам надал пише чи його КОМАНДА ?!!!

    reply Анонім

    а шо  вам ніц не перепало, не дали вам цукерку
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up