Ліза Шапошнік: хостелу не буде. Буде реабілітаційний центр – на Теребовлянщині


Ліза Шапошнік: хостелу не буде. Буде реабілітаційний центр – на Теребовлянщині
Ліза Шапошнік надала документи, що купували та куди витрачали зібрані тернополянами гроші на хостел, який так і не відкрили. Та поділилася планами – найближчим часом облаштувати в селі в Теребовлянському районі реабілітаційний центр для учасників АТО

Хостелу для ветеранів АТО, який у лютому обіцяли відкрити у с. Байківці, що в передмісті Тернополя, не буде. Про це заявила волонтер, голова благодійного фонду «Обличчя країни» Ліза Шапошнік.

Нагадаємо, журналісти поцікавились долею обіцяного хостелу. Про це детальніше читайте тут.

Що тоді говорив заступник п. Шапошнік Володимир Карлатян і що про це думають в столичному Товаристві ветеранів АТО, які уповноважили п. Шапошнік організувати роботу хостелу, читайте тут.

Відео дня

Дивіться документи та платіжки, які надала Ліза Шапошнік щодо витрат на хостел. 

Previous Next

Проте Ліза Шапошнік розповіла про нові плани – відкрити та облаштувати реабілітаційний центр для бійців в с. Папірня, що в Теребовлянському районі.

Надав гектар приватної землі для цього Ігор Савіцький, якого вже призначили керівником сектору по роботі з бійцями АТО, їхніми сім’ями, сім’ями загиблих.

  • Зараз призначена людина, яка буде займатись сектором АТО і допомогою сім’ям – це Ігор Савіцький, - представила Ліза Шапошнік члена своєї команди в «Обличчі країни».

На запитання журналістів, коли ж запрацює новий центр, чоловік запевнив – до кінця року. Щодо коштів, переконує, що їх готові надавати іноземні благодійники.  

  • Вже є проект, де буде відбудовано реабілітаційний центр для бійців, учасників АТО, - запевнив Ігор Савіцький. 

Деталі - у відео

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (17)
  • Александр Пономарёв

    Не вириться шо в ний дцп
  • Васильківський

    Савіцький учасник бойових дій в АТО був важко поранений кілька разів... То хто тут гонить нехай піде попробує сам, як солодко на війні. Ігор молодчина!!!
  • Ната

    Кому війна, а кому мати рідна. Ну хто така ця Ліза? Ким вона була до цих всіх подій? Чого досягла? Чи можна їй довіряти людські гроші? Справді, керувати фондом, реабілітаційним центром - це ж не канапки ліпити.
  • Анонім

    Добрими справами треба займатись тихо, а не, на публіку грати. І чи не та це Ліза, що народне віче збирала і ніхто не прийшов? Ліза, може це знак? Може досить вже тої діяльності?

    Александр Пономарёв reply Анонім

    вперше ти правий
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up