Партнер рубрики Події

Люди бояться, що у парку буде будова, в мерії кажуть - академія тенісу

Люди бояться, що у парку буде будова, в мерії кажуть - академія тенісу
Чергове сумне покращення в Тернополі, констатують тернополяни, побоюючись, що спортмайданчик у парку знищили, щоб там «виріс» черговий житловий будинок. У мерії обіцяють – майданчик буде нижче, а на тому місці облаштують академію тенісу

В парку Національного відродження, над Лемківським двором, знесли спортивний майданчик для футболу та потрощили інвентар, пише на своїй сторінці у «Фейсбук» голова ТОГО «Тернопільські підсумки» Тарас Білан.

І виклав красномовні фото. 

Відео дня
> - Ця ділянка перестає бути територією для занять спортом і переходить в статус будівельного майданчика, - пише Тарас Білан. - Коментарі зайві. Є лише запитання - чому це відбувається?

У міськраді нас запевнили, щоб жодної будови на території цього спортмайданчика не планують. Натомість облаштують там академію тенісу.

  • Спортивний майданчик з оновленим інвентарем буде перенесено трішки нижче, ніж він був дотепер, - каже начальник патронатного відділу міськради Максим Черкашин. – Територія практично не використовувалась, лише футболісти там грали раз в тиждень у футбол. Зараз там у планах спорудити академію тенісу.

Облаштовуватимуть її за рахунок інвестора. А футболістам буде нове поле поблизу території Лемківської хати, запевнив Максим Черкашин.

Коментар

Ганна МУЦА, начальник відділу з експлуатації та ремонту житлового фонду управління ЖКГ міськради:

7 нових нових спортивних майданчиків облаштують цього року. На це міська рада виділяє з бюджету 301 тис. грн. Зі скаргами і пропозиціями мешканці можуть звертатись до управління ЖКГ міськради за тел.: 52- 52- 18, 52- 58- 48. Міський голова також виїжджає на об’єкти і перевіряє, чи правомірні скарги мешканців.

 

Де у Тернополі облаштують нові спортивні майданчики і скільки це коштувати, тис. грн.

 

1

вул. Симоненка,6

43,00

2

вул. Новий Світ,95

43,00

3

вул. Руська, 18-20

43,00

4

вул. Старий Ринок , 1,3,5

43,00

5

вул. 15 Квітня, 35

43,00

6

вул. Корольова, 6

43,00

7

вул. Вербицького, 5-10

43,00

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (16)
  • Anonymous

    А ще якесь психічно хворе зі згоди мера винищує дерева у Тернополі! ХТО зацікавлений у тернопільському "ЛІСОПОВАЛІ"? Які маньяки на днях повирубували здорові живі дерева біля 11-ї та 16-ї школи?
  • Anonymous

    "Академія тенісу" із житловим будинком:) Схема аналогічна до схеми забудови території "Березілю". Залучають інвестора, який згодом приватизовує всю територію. У нас вже є "лодочна станіця" біля ресторану "Хутір", "поліклініка" на Довженка, споруди духовного призначення на Орлика. Не вистачає лише "Академії тенісу". Видно Майдан Надала нічому так і не навчив
  • Anonymous

    Всі запитання з ваших коментарів ми переадресували дод міської ради. Чекаємо відповіді
  • Anonymous

    До речі, а як з ремонтом старих спортмайданчиків?Наприклад, коло будинку на Миру11а?Коло гуртожитків на вул.Бродівській(коло ВАТ "Екор")?Яка ситуація з шкільними спортмайданчиками?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up